Home / SVET / Trosky dronu spadli na dom ruského opozičného politika v exile na Ukrajine, s manželkou utrpeli zranenia (foto)

Trosky dronu spadli na dom ruského opozičného politika v exile na Ukrajine, s manželkou utrpeli zranenia (foto)

1.8.2024 (SITA.sk) – Trosky zostreleného ruského dronu vo štvrtok spadli na dom ruského opozičného politika Iľju Ponomarova, ktorý žije v exile na Ukrajine v Kyjevskej oblasti.

Viac o téme: Vojna na Ukrajine

Ponomarov a jeho manželka utrpeli zranenia. Informoval o tom spravodajský portál Ukrajinská pravda s odvolaním sa na zdroje z polície.

The house of Russian oppositionist Ponomaryov near Kyiv was attacked by „Shahed“ at night
The politician and his wife were injured, but his life is not in danger. Ponomarev himself said that this was the fifth attempted assassination and it was non-standard and the most… pic.twitter.com/rdaZSIeSQs

— NEXTA (@nexta_tv) August 1, 2024

Manželov previezli do jednej z kyjevských nemocníc. Bývalý poslanec ruskej Štátnej dumy na mikroblogovacej sieti X uviedol, že štvrtok je „deň, keď sa druhýkrát narodil“.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine v júli 2024 (fotografie)

Viac k témam: rusko-ukrajinský konflikt, Zahraničie
Zdroj: SITA.sk – Trosky dronu spadli na dom ruského opozičného politika v exile na Ukrajine, s manželkou utrpeli zranenia (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pellegrini vystúpi s prejavom na pôde OSN, v USA absolvuje rokovania a s Pavlom odhalí nový orloj

Na Samite budúcnosti v New Yorku, ktorý je súčasťou Valného zhromaždenia OSN, sa stretnú svetoví lídri s cieľom dosiahnuť nový medzinárodný konsenzus a obnoviť dôveru v multilateralizmus.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *