Home / SLOVENSKO / V Ľubochnianskej doline sa stala tragická nehoda, v prevrátenom vozidle zahynul jeden človek

V Ľubochnianskej doline sa stala tragická nehoda, v prevrátenom vozidle zahynul jeden človek

5.7.2024 (SITA.sk) – V Ľubochnianskej doline sa stala tragická nehoda, jeden človek neprežil. Informovala o tom Horská záchranná služba (HZS) a spresnila, že nehoda sa udiala vo štvrtok 4. júla v podvečerných hodinách, kedy Operačné stredisko tiesňového volania prijalo žiadosť o súčinnosť so záchrannými zložkami Integrovaného záchranného systému v oblasti Rakytov pod vrcholom Nevedomá.

Ako priblížila žilinská polícia, osoba viedla motorové vozidlo Nissan Navar, ktoré z doposiaľ nezistených dôvodov spadlo do rokliny. Vo vozidle boli tri osoby, a to 37-ročný muž a dve osoby vo veku 31 a 39.

Horskí záchranári pomáhali s vyprostením 37-ročného muža, no nepodarilo sa ho už zachrániť. Muž utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Dve osoby previezli do nemocnice.

„V súvislosti s touto udalosťou bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a prečinu ublíženia na zdraví. Na prípade intenzívne pracujeme a vykonávame všetky potrebné procesné úkony s cieľom objasnenia skutku,“ uviedla žilinská polícia s tým, že predmetom vyšetrovania je aj to, kto bol vodičom vozidla.

Viac k témam: Horskí záchranári, Tragická nehoda
Zdroj: SITA.sk – V Ľubochnianskej doline sa stala tragická nehoda, v prevrátenom vozidle zahynul jeden človek © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Minister práce Tomáš si myslí, že prvý krok k zmiereniu spoločnosti by mal prísť od opozície

Pripomenul opozičnú kritiku novelizácie trestného práva, ktorá sa podľa neho zvrhla tak, že dôsledkom bol útok na Fica.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *