Home / SLOVENSKO / Kúpalisko Mičurin pre haváriu na potrubí mešká s otvorením, na odstránení problémov sa intenzívne pracuje

Kúpalisko Mičurin pre haváriu na potrubí mešká s otvorením, na odstránení problémov sa intenzívne pracuje

2.7.2024 (SITA.sk) – Termín otvorenia kúpaliska Mičurin v bratislavskom Starom Meste sa pre technické problémy posúva. Informuje o tom Správa telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ) hlavného mesta SR Bratislavy.

„Napriek tomu, že sme získali súhlasné stanovisko Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (RÚVZ), otvorenie kúpaliska sa mierne posúva,“ uvádzajú na sociálnej sieti.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

„Pri záverečných kontrolách sa prejavil investičný dlh v podobe havárie na bazénovom potrubí,“ vysvetľuje StaRZ vzniknutú situáciu. Ako dodáva, na odstránením problému intenzívne pracujú, termín otvorenia kúpaliska však budú musieť o niekoľko dní posunúť.

Po oprave potrubia a pred otvorením opäť vykonajú všetky potrebné testy. V prevádzke sú mestskú kúpaliská Rosnička, Tehelné pole, Zlaté piesky, Krasňany, Rača, Lamač a Delfín.

Viac k témam: Kúpalisko, mestské kúpalisko, Mičurin
Zdroj: SITA.sk – Kúpalisko Mičurin pre haváriu na potrubí mešká s otvorením, na odstránení problémov sa intenzívne pracuje © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Unikal policajtom, havaroval a odmietol kontrolu na alkohol. 67-ročný muž šoféroval bez vodičáku

Vodiča policajti vyzvali k vykonaniu dychovej skúšky, ktorej sa odmietol podrobiť. Rovnako odmietol aj odber krvi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *