Home / SLOVENSKO / Únia miest Slovenska ďakuje Zuzane Čaputovej za to, že počúvala hlas samospráv a zaujímala sa ich problémy

Únia miest Slovenska ďakuje Zuzane Čaputovej za to, že počúvala hlas samospráv a zaujímala sa ich problémy

14.6.2024 (SITA.sk) – Únia miest Slovenska ďakuje odchádzajúcej prezidentke Zuzane Čaputovej za to, že počúvala hlas miest, zaujímala sa o ich problémy, konzultovala relevantnú legislatívu a podporovala slovenskú samosprávu. Uviedla to vo svojom vyhlásení s tým, že prezidentka sa, ako jedna z mála, zaujímala aj o špecifické problémy slovenských miest.

Zároveň veríme, že v rovnakom trende bude postupovať aj novozvolený prezident SR, ktorý tiež pozná problémy samosprávy. Dúfame, že nedovolí, aby boli slovenské mestá odsúvané na druhú koľaj, ale zostanú relevantnými partnermi v rámci rozvoja Slovenska a kvality života obyvateľov,“ uvádza vo vyhlásení Únie miest Slovenska, ktoré agentúre SITA poskytla jej hovorkyňa Daniela Piršelová.

Únia reprezentuje stredné a veľké mestá z rôznych regiónov Slovenska.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Rozlúčka Zuzany Čaputovej v Prezidentskej záhrade (fotografie)

Viac k témam: Prezidentka SR
Zdroj: SITA.sk – Únia miest Slovenska ďakuje Zuzane Čaputovej za to, že počúvala hlas samospráv a zaujímala sa ich problémy © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Horúčavy udreli v plnej sile – dávajte pozor na deti a zvieratá v autách! Union spúšťa kampaň pre záchranu života

Máloktorý vodič si pripustí, že by sa mu to mohlo stať a predsa – prípady zabudnutých detí, či zvierat v rozhorúčených autách sa opakujú každé leto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *