Home / SLOVENSKO / Odborná konferencia iDEME 2024 o aktuálnych a prioritných témach digitalizácie verejnej správy

Odborná konferencia iDEME 2024 o aktuálnych a prioritných témach digitalizácie verejnej správy

3.6.2024 (SITA.sk) – Odborná konferencia iDEME 2024 (Informatizácia až po dediny a mestá) sa uskutoční vo štvrtok 20. júna 2024 v bratislavskom hoteli NH GATE ONE. Jej organizátorom je občianske združenie Partnerstvá pre prosperitu (PPP), v spolupráci s Ministerstvom investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie (MIRRI SR) a Národnou agentúrou pre sieťové a elektronické služby (NASES).

Podľa prezidenta PPP Milana Ištvána ide už o 15. ročník konferencie, ktorá vytvára priestor na odborné diskusie o aktuálnych témach z oblasti modernizácie a digitalizácie verejnej správy. Tento ročník, okrem aktuálnych technologických trendov pri rozvoji elektronických služieb verejnej správy, vrátane využitia umelej inteligencie, bude venovaný aj životným situáciám a tiež modernizácii ÚPVS – projekt Slovensko 3.0. Ďalším blokom bude kybernetická bezpečnosť – legislatíva, projekty i nové technológie. Záver konferencie bude patriť možnostiam financovania z fondov EÚ (najmä Program Slovensko a Plán obnovy a odolnosti), verejnému obstarávaniu projektov a vysokovýkonným výpočtovým technológiám a kvantovej komunikácii.

Zlatým partnerom konferencie iDEME 2024 je spoločnosť CISCO Slovakia. Striebornými partnermi sú spoločnosti Disig, a Fortinet. Partnermi sú DataCentrum elektronizácie územnej samosprávy Slovenska (DEUS), GOPAS, Microsoft Slovakia, Palo Alto Networks a SYNCHRONIX. Mediálnymi partnermi sú NEXTECH, agentúra SITA a TOUCHIT.

Registrácia na konferenciu iDEME 2024 je možná po vyplnení registračného formulára na stránke www.ideme.net.

Presný program konferencie a viac informácií o predchádzajúcich ročníkoch konferencie iDEME nájdete tiež na stránke www.ideme.net.

Mgr. Milan Ištván, v.r.
Prezident PPP

Informačný servis

Viac k témam: iDEME, iDEME 2024, Konferencia
Zdroj: SITA.sk – Odborná konferencia iDEME 2024 o aktuálnych a prioritných témach digitalizácie verejnej správy © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Koalícia chystá štvrtú novelu Trestného zákona. Ani tretia oprava nemusí byť posledná, upozornila Nadácia Zastavme korupciu

Nadácia pripomenula, že novelizácia Trestného zákona, ktorú vláda presadila, bola plná chýb a problémov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *