Home / SLOVENSKO / Opitý vodič prerazil oplotenie materskej školy v Trebaticiach, nafúkal viac ako dve promile (foto)

Opitý vodič prerazil oplotenie materskej školy v Trebaticiach, nafúkal viac ako dve promile (foto)

9.5.2024 (SITA.sk) – Oplotenie materskej školy v Trebaticiach v okrese Piešťany prerazil v utorok podvečer 38-ročný vodič Seatu Leon. Policajná hliadka mužovi po nehode namerala v dychu 2,29 promile.

Okrem toho policajti zistili, že muž, ktorý už bol za takýto skutok v minulosti riešený, má aj právoplatne uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá.

Vodič kamiónu v Hlohovci

„Dopravný policajt muža obvinil z prečinov ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a marenia výkonu úradného rozhodnutia. Teraz mu môže hroziť až dvojročné väzenie,“ informovala trnavská polícia.

Vodič je ďalej riešený v tzv. superrýchlom konaní a už onedlho sa postaví pred príslušného sudcu. Rovnako dopadol aj vodič kamiónu, ktorého v ten istý deň po príjazde do jednej zo spoločností v Hlohovci podrobili dychovej skúške pracovníci SBS.

Nafúkal vyše troch promile

Keďže nafúkal 3,19 promile, okamžite kontaktovali políciu. Hlohovskí policajti muža obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Vyšetrovateľka kriminálnej polície vodiča obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ako vodičovi z povolania mu, v zmysle zákona, môže hroziť strata slobody na 2 až 5 rokov.

Viac k témam: Alkohol za volantom, Dopravná nehoda, Opitý vodič, trnavská polícia
Zdroj: SITA.sk – Opitý vodič prerazil oplotenie materskej školy v Trebaticiach, nafúkal viac ako dve promile (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Atentátnik na Fica možno nebol osamelý vlk, Šutaj Eštok upozornil na jeho vymazanú komunikáciu na sociálnej sieti (video)

Robert Kaliňák uviedol, že rokovania na parlamentnom Výbore pre obranu a bezpečnosť sú dôležité aj preto, lebo sa tam stretáva koalícia s opozíciou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *