Home / šport / Futbal / Obaja to stále vedia: Ronaldo strelil v saudskej lige ďalší hetrik, Messi prihral v zápase MLS na päť gólov

Obaja to stále vedia: Ronaldo strelil v saudskej lige ďalší hetrik, Messi prihral v zápase MLS na päť gólov

5.5.2024 (SITA.sk) – Duo najlepších svetových futbalistov ostatných dvoch desaťročí, Cristiano Ronaldo a Lionel Messi, opäť pripomenulo fanúšikom svoju genialitu.

Napriek tomu, že už obaja majú pokročilý futbalový vek a na klubovej úrovni sa rozhodli pre účinkovanie mimo Európy, nestrácajú nič zo svojho kúzla, čo potvrdili v sobotňajších zápasoch svojich mužstiev v Saudskej Arábii, resp. v zámorskej Major League Soccer (MLS).

Messi pridaj aj jeden gól

Kapitán portugalskej reprezentácie CR7, ktorý začiatkom budúceho roka oslávi už 40. narodeniny, sa v drese saudskoarabského klubu Al-Nassr blysol už štvrtým tohtosezónnym hetrikom v tamojšej Saudi Pro League.

Aj vďaka Cristianovi Ronaldovi mužstvo Al-Nassr zvíťazilo nad tímom Al-Wehda vysoko 6:0.

Nezaostávala ani ďalšia hrajúca legenda Messi z amerického klubu Inter Miami. Tím z Floridy triumfoval v sobotňajšom dueli MLS nad New Yorkom Red Bulls 6:2.

Osemnásobný držiteľ Zlatej lopty mal v stretnutí prsty vo všetkých presných zásahoch Interu, keď raz skóroval a zaznamenal tiež päť gólových prihrávok.

Hetrik strelil aj Suárez

Dovedna šesť bodov, päť asistencií a tiež päť gólových prihrávok v priebehu jedného polčasu sa razom zaradili medzi rekordy MLS. V zápase sa v skvelom svetle prezentoval aj Uruguajčan Luis Suárez, ktorý dosiahol hetrik.

„Leo nám to všetkým uľahčuje. Poznáme sa dosť dlho. Keď sme na ihrisku, vieme sa navzájom zbadať bez toho, aby sme sa na seba dívali,“ skonštatoval Suárez, ktorého spája s Messim spoločné niekoľkoročné pôsobenie v španielskom klube FC Barcelona.

Viac k témam: MLS Major League Soccer, SPL Saudi Professional League
Zdroj: SITA.sk – Obaja to stále vedia: Ronaldo strelil v saudskej lige ďalší hetrik, Messi prihral v zápase MLS na päť gólov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prípravu na MS 2026 komplikujú luxusné boxy na Aztéckom štadióne v Mexiku, majú súkromných vlastníkov

Dostali ich do neobmedzeného prenájmu na 99 rokov za to, že v šesťdesiatych rokoch minulého storočia prispeli na výstavbu štadióna.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *