Home / EKONOMIKA / TATRATEA – 20. VÝROČIE. Oslavujeme

TATRATEA – 20. VÝROČIE. Oslavujeme

TATRATEA – unikátny čajovo-bylinný likér z dielne rodinnej podtatranskej firmy KARLOFF oslavuje 20 rokov. Už od roku 2004 je vyrábaný s láskou v kežmarskej likérke z výlučne prírodných surovín a za uplynulé dve dekády si získal srdcia mnohých zákazníkov na Slovensku ale aj v zahraničí.

Pri tejto príležitosti uvádza TATRATEA na trh limitovanú edíciu zákazníkmi najobľúbenejšieho produktu zo svojho portfólia – 52 % ORIGINAL ANNIVERSARY EDITION v bohato zdobenej fľaši, ktorá vychádza v náklade 52 000 kusov. Limitovanú edíciu je možné od apríla nájsť na pultoch veľko- a maloobchodov, rovnako ako aj na e-shope tatrateashop.sk

Kúpou výročnej edície, ale aj akéhokoľvek iného druhu TATRATEA 700 ml sa zároveň môžete v období od 1.4. do 31.8.2024 zapojiť do súťaže, ktorá prebieha na stránke www.tatrateasutaz.sk a vyhrať skvelé ceny!

Okrem hlavnej ceny – Luxusný pobyt v Grand Hoteli Kempinski Štrbské pleso – sa každý týždeň losuje o poukážky na nákup na e-shope TATRATEA, merch alebo lístky na prehliadku výroby spojenú s degustáciou TATRATEA.

Degustáciu s prehliadkou výroby si však môžete užiť aj v prípade, že sa nezaradíte medzi výhercov súťaže. Po ukončení rekonštrukcie hlavnej budovy historického areálu Pradiarne
v Kežmarku otvára svoje brány aj verejnosti a pozýva Vás nahliadnuť do procesu výroby, ochutnať jednotlivé zložky v rôznych fázach výrobného procesu či vypočuť si príbeh vzniku Tatranského čaju. Chýbať nebude samozrejme ochutnávka portfólia TATRATEA, ktorú môžete zakončiť nákupom v podnikovej predajni, kde nájdete všetky produkty zabezkonkurenčné ceny. Termín prehliadky spojenej s degustáciou je nutné si vopred rezervovať, viac informácii nájdete na www.karloff.sk/exkurzie.

PR.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovenské domácnosti si od vstupu do Európskej únie polepšili, peňaženky ľudí sú plnšie a miera nezamestnanosti je nižšia

V priebehu dvoch desaťročí slovenská ekonomika prešla rôznymi fázami vzostupov, kríz a stagnácií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *