Home / EKONOMIKA / Profilerr: užívateľsky prívetivá online platforma pre hráčov CS2

Profilerr: užívateľsky prívetivá online platforma pre hráčov CS2

Cybersport je počítačová hra, v ktorej hráči súťažia v tímovom režime alebo v režime pre jedného hráča. Súťažiť je možné v akejkoľvek hre, potrebujete len spoľahlivú a pohodlnú online platformu, ktorá zvládne stovky hráčov a má prehľadné rozhranie.

Hráči CS2 majú svoju vlastnú webovú stránku cybersportu: https://profilerr.net/sk/. Vytvorila ju spoločnosť eZstah s prihliadnutím na špecifiká hry a potreby hráčov.

V menu stránky je možné ľahko nájsť všetko potrebné pre hráča – dôležité informácie sú umiestnené v samostatných kategóriách menu, ako napr:

  • Zápasy CS2
  • CS2 Pro tímy
  • Hráči CS2 Pro
  • Nastavenia CS2 Pro
  • Generátor pohľadov a hodnota inventára vyhľadávača Steam ID
  • Štatistiky

Zápasy CS2: všetko o súťažiach na stránke

V časti „Zápasy CS2“ nájdete podrobný rozpis všetkých súťaží v elektronických športoch, ktoré sa konajú na stránke, so všetkými ukazovateľmi: dátum a čas, skupiny hráčov a turnaj, do ktorého jednotlivé zápasy patria.

Táto sekcia má spoľahlivé sledovanie a pohodlný systém vyhľadávania s filtrami, takže nebudete musieť blúdiť po stránke a hľadať konkrétny zápas.

Najväčšie turnaje so solídnymi cenami a náročnými pasážami sú zjednotené do jednej série Major súťaží a umiestnené v samostatnom zozname tejto sekcie.

V dolnej časti stránky sa hráč môže oboznámiť s pravidlami účasti na zápasoch a nájsť odpovede na často kladené otázky.

Sekcia CS2 Pro Teams: zistite všetko o svojich súperoch a vyberte si, kam sa chcete pridať.

Sekcia obsahuje rebríček všetkých profesionálnych tímov, ktoré sa zúčastňujú na turnajoch Profilerr. Na stránke nájdete podrobné informácie o každom z nich, konkrétne:

  • Celkové hodnotenie HLTV
  • Percento výhier
  • Celkový zisk výhier
  • Hlavná karta, na ktorej zostava dosiahla najlepšie výsledky
  • Tímový zárobok

V tejto časti si môžete pozrieť aj súperov ktoréhokoľvek tímu z posledných zápasov uvedených v rebríčku.

Na stránke môžete vyhľadávať tímy podľa krajiny a ďalších údajov.

Môžete si tu tiež prečítať o tom, ako sa aktualizuje poradie tímov, winrate a ako často sa zoznamy aktualizujú.

Najlepšie profesionálne tímy: 10 najsilnejších tímov tohto týždňa

N Tím Hodnotenie Winrate Najlepšia mapa
1 Faze 939 68% Anubis
2 Natus Vincere 757 77% Vertigo
3 Spirit 701 79% Inferno
4 Vitality 655 63% Mirage
5 G2 546 65% Mirage
6 MOUZ 541 75% Inferno
7 Cloud9 393 67% Vertigo
8 Eternal Fire 325 68% Ancient
9 Virtus.pro 291 71% Vertigo
10 Falcons 239 0 N/A

CS2 Pro Players: krátky prehľad sekcie a 5 najlepších hráčov týždňa

V tejto sekcii nájdete tabuľu cti s rebríčkom profesionálnych hráčov a podrobnými informáciami o nich: meno, vek, headshoty, ADR, K/D a za ktorý tím hrá každý hráč. Vyhľadávanie si môžete prispôsobiť a nájsť hráča z konkrétnej krajiny alebo tímu.

Rebríčky hráčov sú včas aktualizované, takže všetky informácie sú presné.

Nastavenia CS2 Pro

V časti Nastavenia pre profesionálov môžete vidieť, aké parametre hry sú nastavené pre najlepších účastníkov kyberšportu. Načo sú vám tieto informácie? Víťazi majú najvýhodnejšiu pozíciu, takže ak viete, ako si nastavujú rozhranie a pumpujú herný charakter, môžete tieto znalosti uplatniť vo vlastnej hre. Samozrejme, skopírovať a reprodukovať všetko u začiatočníka sa vám nepodarí hneď, ale mať pred očami ukážku toho, ako sa to robí – dobrá prax.

Ak chcete zobraziť osobné nastavenia hráča, musíte vybrať jedného z hráčov zo zoznamu hráčov a kliknúť na ikonu „-„, po ktorej sa otvorí blok s nastaveniami.

Tu sú napríklad nastavenia profesionálneho hráča ZywOo – Mathieu Erbo z Francúzska. Hrá v tíme Vitality a tento týždeň sa nachádza na prvom mieste v prvej desiatke najlepších hráčov.

  • DPI – 400
  • Hz – 1000
  • Mouse Acceleration – 0
  • Raw Input – 1
  • Sensitivity – 2
  • Windows Sensitivity – 6
  • Zoom Sensitivity – 1.00
  • eDPI – 800
  • Aspect Ratio – 4:3
  • Aspect Ratio with Scaling Mode – 4:3 Stretched

Generátor pohľadov na Profilerr

Víťazstvo hráča závisí od presnosti a citlivosti zameriavača v taktickej strieľačke, kde hrajú stovky hráčov súčasne. Preto vývojár stránky umiestnil nastavenia zameriavača CS2 do samostatnej časti.

Na stránke generátora zameriavačov si hráč môže nastaviť úroveň vizuálnych parametrov (hrúbka, priehľadnosť, farba, obrys, veľkosť), citlivosť (interval), vybrať a stiahnuť predvoľbu. V dynamickom okne môžete vidieť, ako bude pohľad vyzerať: zobrazujú sa v ňom všetky zmeny, ktoré používateľ vykoná v nastaveniach.

Ak nechcete nastavovať posuvníky v potrebných riadkoch, môžete si skopírovať osobné nastavenia niektorého z najlepšie hodnotených profesionálnych prehrávačov: ikony s menom a fotografiou prehrávačov sa zobrazujú vo forme galérie v hornej časti stránky pred dynamickým oknom. Stačí kliknúť na jednu z nich a nastavenia pohľadu hráča sa nastavia automaticky.

Prednastavenia pohľadu sú stiahnuté vo formáte .cfg a kód s pripravenými nastaveniami je možné skopírovať v špeciálnom okne.

Okrem toho v tejto sekcii nájdete:

  • Pokyny na používanie online generátora pohľadov pre začiatočníkov
  • Odpovede na obľúbené otázky o ovládaní a prispôsobení zameriavacieho prístroja
  • Nástroje stránky: Nastavenia pre hráčov Pro, Vyhľadávač ID služby Steam, generátor väzieb, konzolové príkazy atď.

Hodnota zásob

V tejto časti môžete použiť dva nástroje: kalkulačku hodnoty inventára profesionálneho hráča a získanie zoznamu inventára ktoréhokoľvek hráča zo zoznamu profesionálnych hráčov uverejneného v tejto časti.

Zoznamy hráčov uvedené na stránke je možné prepínať – v tabuľke sú k dispozícii príspevky najlepších hráčov podľa:

  • Celková hodnota objektov
  • Počet objektov
  • Podľa drahých položiek
  • Predmety od 1000 USD

Na stránke nájdete aj podrobné informácie o tom, ako sa vypočítava cena jednotlivých predmetov, princíp fungovania online kalkulačky, ktorá vypočíta cenu herného inventára, ako aj blok s odpoveďami na často kladené otázky.

Hráč si môže vypočítať cenu nielen cudzích rekvizít, ale aj odhadnúť cenu predmetov z vlastného inventára.

Štatistiky herného vybavenia a nastavení v hre

Túto časť možno rozdeliť na tri časti:

  1. Krabica s vlastnosťami vášho herného zariadenia. Obsahuje údaje o frekvencii používania a nastaveniach počítačovej myši, klávesnice, monitora, náhlavnej súpravy a monitora. Každá karta má na konci galériu s hráčmi, ktorí toto vybavenie používajú najčastejšie.
  2. Časť so štatistikami herných nastavení hráčov z najlepších zoznamov. Zohľadňujú sa faktory, ako sú citlivosť, eDPI, citlivosť priblíženia, rozlíšenie 4:3 Streitched a rozlíšenie obrazovky
  3. Rebríček populárnych hráčov s podrobnými údajmi o nich

Všetky údaje uverejnené v každej časti stránky sú spoľahlivé v čase ich umiestnenia na internetový zdroj. Informácie sú aktualizované včas a pochádzajú z oficiálnych zdrojov a štatistických údajov stránky.

PR

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovenské domácnosti si od vstupu do Európskej únie polepšili, peňaženky ľudí sú plnšie a miera nezamestnanosti je nižšia

V priebehu dvoch desaťročí slovenská ekonomika prešla rôznymi fázami vzostupov, kríz a stagnácií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *