Home / SLOVENSKO / Tragická lyžovačka v Jasnej, na svahu zomrelo dieťa po zrážke s lyžiarkou

Tragická lyžovačka v Jasnej, na svahu zomrelo dieťa po zrážke s lyžiarkou

8.3.2024 (SITA.sk) –
aktualizované 8. marca, 14:59

Na lyžiarskych svahoch v Jasnej sa v piatok stala tragédia. Podľa informácií žilinskej krajskej policajnej hovorkyne Gabriely Kremeňovej po zrážke s 39-ročnej lyžiarkou zomrel priamo na svahu maloletý lyžiar.

Druhá aktérka zrážky utrpela zranenia, ktoré si vyžiadali prevoz do nemocnice. „Na miesto boli ihneď vyslané všetky dostupné policajné hliadky aj tím posttraumatickej intervenčnej starostlivosti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline,“ uviedla Kremeňová.

Polícia v súčasnosti vykonáva všetky potrebné prvotné úkony s cieľom riadneho zdokumentovania skutku a určenia právnej kvalifikácie. „Vzhľadom na citlivosť prípadu nebudeme poskytovať k predmetnej udalosti žiadne bližšie informácie až do skončenia vyšetrovania,“ dodala Kremeňová.

Podľa hovorkyne Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Petry Klimešovej na mieste zasahovali ambulancie rýchlej lekárskej pomoci a rýchlej zdravotnej pomoci. „Napriek snahe záchranárov, žiaľ, maloletý lyžiar zraneniam podľahol. Do nemocnice posádka transportovala 39-ročnú ženu so zranením chrbtice,“ uviedla Klimešová.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Jasná, Lyžiar, Lyžovanie, Smrť, Smrť dieťaťa, Tragédia
Zdroj: SITA.sk – Tragická lyžovačka v Jasnej, na svahu zomrelo dieťa po zrážke s lyžiarkou © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

PS považuje návrh novely zákona o mimovládkach za protiústavný, podľa poslankyne Števulovej ich chcú zastrašiť a umlčať

Poslanec NR SR Roman Michelko odmietol tvrdenia svojej oponentky a poznamenal, že účelom novely je priniesť do financovania mimovládok viac transparentnosti.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *