Home / SLOVENSKO / Počasie na dnes (nedeľa 3. december): Ojedinelá ranná poľadovica a snehové jazyky

Počasie na dnes (nedeľa 3. december): Ojedinelá ranná poľadovica a snehové jazyky

3.12.2023 (SITA.sk) – V nedeľu bude veľmi chladno, prevažne oblačno, miestami, snehové prehánky alebo sneženie. Postupne ustávanie zrážok a na väčšine územia zmenšovanie oblačnosti.

Ráno ojedinele poľadovica a snehové jazyky. Informuje o tom Slovenský hydrometeorologický ústav na svojej webovej stránke.

Najvyššia denná teplota -3 až +2 stupne Celzia na severe a Horehroní miestami -6 až -3 stupne Celzia. Teplota na horách vo výške 1 500 metrov -10 stupňov Celzia.

Fúkať bude slabý, na západnom Slovensku severozápadný vietor rýchlosťou 3 až 9 m/s (10 až 30 km/h), popoludní bude slabnúť. Vo vysokých polohách spočiatku búrlivý vietor. Môže spadnúť do 4 milimetrov zrážok, prípadne do 6 centimetrov snehu.

Viac k témam: Počasie, Predpoveď počasia
Zdroj: SITA.sk – Počasie na dnes (nedeľa 3. december): Ojedinelá ranná poľadovica a snehové jazyky © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kolícia ani po dvoch mesiacoch nevyvodila chyby štátnych zložiek pri atentáte na Fica, vyčíta KDH

KDH poukázalo na americké tajné služby, ktoré po útoku na Donalda Trumpa priznali svoje pochybenie.

Jeden komentár

  1. esteze som vrzol zo severu na juh k Hurbanovu…aj ked neviem po madarsyk ani ceknut co nevadi ani mne ani ludom naokolo jedno si uzivam aj dnes ziadna poladovica ziaden sneh, ktory som tu este tento rok ani nevidel…usetrim na kureni a hlavne ziadne trable na cestach,, aj dnes tu svieti od rana slniecko pekna prva adventna nedela…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *