Home / SVET / Rusi vystrelili na tri mestá v Doneckej oblasti rakety S-300, trojčlenná rodina je zrejme stále pod troskami domu

Rusi vystrelili na tri mestá v Doneckej oblasti rakety S-300, trojčlenná rodina je zrejme stále pod troskami domu

30.11.2023 (SITA.sk) – Ruský raketový útok na ukrajinské mesto Novohrodivka v Doneckej oblasti si medzi civilistami vyžiadal dve obete na životoch. Uviedlo to ukrajinské ministerstvo vnútra.

Viac o téme: Vojna na Ukrajine

Po útoku, ktorý sa odohral v noci na štvrtok, je pravdepodobne stále pod troskami trojčlenná rodina vrátane osemročného dievčatka, uviedlo ministerstvo a dodalo, že záchranná operácia stále prebieha. Informuje o tom web Kyiv Independent.

Na mestá Novohrodivka, Pokrovsk a Myrnohrad v okrese Pokrovsk v Doneckej oblasti Rusi vystrelili šesť rakiet S-300. Tieto tri mestá ležia neďaleko Rusmi okupovanej časti Doneckej oblasti.

Viac k témam: rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk – Rusi vystrelili na tri mestá v Doneckej oblasti rakety S-300, trojčlenná rodina je zrejme stále pod troskami domu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ukrajinská armáda tvrdí, že zasiahla ruskú raketovú loď Ciklon na okupovanom Kryme

Ak je správna informácia, že ruský raketový nosič Ciklon bol zasiahnutý na Kryme, ruské sily už nebudú schopné odpaľovať rakety Kalibr z kratšej vzdialenosti.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *