Home / SLOVENSKO / Sting – Svetové turné 2024 pokračuje aj na Slovensku – 1. jún 2024 v Bratislave

Sting – Svetové turné 2024 pokračuje aj na Slovensku – 1. jún 2024 v Bratislave

21.11.2023 (SITA.sk) – Cherrytree Music Company, Live Nation a Vivien Agency potvrdili, že 17-násobný držiteľ hudobných cien Grammy, Sting, odohrá svoj špeciálny koncert 1. júna 2024 v Bratislave v Tipos Aréne. Predaj vstupeniek sa začne 24. novembra 2023 na www.ticketportal.sk a www.vivien.sk

Sting, doprevádzaný elektrizujúcou rockovou kapelou, predvedie v Bratislave nesmierne dynamické vystúpenie. Zaznejú na ňom najobľúbenejšie hity z jeho bohatej kariéry ako člena skupiny The Police aj ako sólového umelca. Sting na koncerte odohrá svoje nadčasové klasiky „Fields of Gold“, „Roxanne“, „Every Breath You Take“, „Message in a Bottle” a tiež mnoho ďalších ikonických skladieb.

Jeho nedávne vystúpenia boli ocenené britským denníkom The Times ako majstrovské dielo: „Sting je bez akýchkoľvek pochýb legendárnym interpretom so zlatým repertoárom”. Denník The Telegraph tieto koncerty označil za výnimočný zážitok a The Guardian sa o Stingovi vyjadril ako o takmer bezkonkurenčnom a jedinečnom umelcovi s „dokonalou popovou alchýmiou”.

Členovia Stingovho fan klubu majú príležitosť získať prístup k exkluzívnemu predpredaju lístkov na stránke www.sting.com

STING 2024
1. JÚN 2024 / TIPOS ARÉNA/ BRATISLAVA
Lístky dostupné od 24. novembra 2023 v sieti Ticketportal a na www.vivien.sk

Kompletné informácie o turné, vstupenkách a fanklube nájdete na www.sting.com.

O Live Nation Entertainment:

Live Nation Entertainment je popredná svetová spoločnosť zaoberajúca sa živou zábavou, do ktorej patria lídri na svetovom trhu: Ticketmaster, Live Nation Concerts a Live Nation Sponsorship. Ďalšie informácie nájdete na www.livenationentertainment.com.

Informačný servis

Viac k témam: Hudba, Koncert, PR
Zdroj: SITA.sk – Sting – Svetové turné 2024 pokračuje aj na Slovensku – 1. jún 2024 v Bratislave © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Nová éra je tu. Samsung predstavil inovatívnu sériu AI televízorov

Spoločnosť Samsung Electronics odhalila ďalšie podrobnosti o novej generácii televízorov roku 2024.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *