Home / SLOVENSKO / Mýto v Taliansku: DKV BOX ITALIA FLEET umožňuje platiť mýto pre vozidlá s celkovou hmotnosťou do 3,5 tony

Mýto v Taliansku: DKV BOX ITALIA FLEET umožňuje platiť mýto pre vozidlá s celkovou hmotnosťou do 3,5 tony

9.11.2023 (SITA.sk) –
Palubnú jednotka DKV Mobility pre Taliansko možno používať na platby mýta pre osobné aj ľahké úžitkové vozidlá a motocykle

DKV Mobility, popredná európska platforma B2B pre platby a riešenia na cestách, zaradila najnovšie do ponuky aj palubnú jednotku DKV BOX ITALIA FLEET. Jednotka je určená pre vozidlá s celkovou hmotnosťou do 3,5 tony a umožňuje úhradu mýtnych poplatkov v Taliansku. Doteraz bola k dispozícii len pre vozidlá s celkovou hmotnosťou nad 3,5 tony, avšak aktuálne ju môžu používať aj osobné a ľahké úžitkové vozidlá alebo motocykle. Palubnú jednotku ocenia najmä spoločnosti so zmiešanými vozovými parkami, pretože im poskytne pohodlné a transparentné účtovanie mýta pre všetky vozidlá využívajúce diaľnice v pevninskej časti Talianska.

„Rozšírenie tejto mýtnej služby je pre nás významným míľnikom. Našim zákazníkom uľahčí platbu mýta v Taliansku pre všetky vozidlá. Rád by som poďakoval AISCAT, talianskemu združeniu prevádzkovateľov talianskych diaľnic a tunelov, za ich dôveru a za udelenie štatútu certifikovaného poskytovateľa,“ hovorí Jérôme Lejeune, generálny riaditeľ divízie mýtnych a refundačných služieb spoločnosti DKV Mobility.

Spoločnosť DKV Mobility ponúka mýtne riešenia pre viac ako 30 európskych krajín s cieľom poskytnúť svojim zákazníkom čo najtransparentnejšie a najjednoduchšie zúčtovanie mýta. Digitálne nástroje ako DKV Analytics a Toll Product Overview 2.0 poskytujú zákazníkom DKV Mobility komplexný prehľad o všetkých výdavkoch na mýto.

O spoločnosti DKV Mobility

Spoločnosť DKV Mobility, ktorá poskytuje služby ~322 000 aktívnym zákazníkon vo viac ako 50 európskych krajinách a zamestnáva ~2 200 ľudí, je popredná európska B2B platforma pre platby a riešenia na cestách s takmer deväťdesiatročnou históriou a cieľavedomým rastom. Spoločnosť ponúka prístup k najrozsiahlejšej akceptačnej sieti v Európe, ktorá zahŕňa ~66 000 konvenčných čerpacích staníc, ~509 000 verejných a čiastočne verejných nabíjacích miest pre elektromobily a ~21 000 čerpacích staníc s alternatívnymi palivami. DKV Mobility je tiež popredným poskytovateľom riešení pre platby mýta v Európe. Zároveň ponúka služby zaisťujúce mobilitu vrátane servisu vozidiel na približne 32 000 servisných miestach alebo inovatívne digitálne riešenia. V rámci finančných služieb je DKV Mobility popredným poskytovateľom riešení pre vratky DPH. DKV Mobility vygenerovala v roku 2022 transakcie vo výške 17 miliárd EUR a tržby 621 miliónov EUR. Cieľom DKV Mobility je smerovať k efektívnej a udržateľnej budúcnosti mobility. *Všetky údaje sú k 30. júnu 2023, ak nie je uvedené inak.

www.dkv-mobility.com

Informačný servis

Viac k témam: DKV BOX ITALIA FLEET, DKV MOBILITY, Mýto, PR
Zdroj: SITA.sk – Mýto v Taliansku: DKV BOX ITALIA FLEET umožňuje platiť mýto pre vozidlá s celkovou hmotnosťou do 3,5 tony © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vinník je iba jeden, podľa Královiča je nevhodné ukazovať prstom na médiá, opozíciu či na samotného premiéra (video)

Stopercentná bezpečnosť chránených osôb sa podľa odborníka na bezpečnosť Martina Královiča nedá dosiahnuť, dajú sa podľa neho len minimalizovať riziká.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *