Home / SLOVENSKO / Chlapec sa žene vyhrážal zabitím a vulgárne jej nadával, situáciu v Handlovej vyriešila polícia

Chlapec sa žene vyhrážal zabitím a vulgárne jej nadával, situáciu v Handlovej vyriešila polícia

24.10.2023 (SITA.sk) – Handlovská polícia vyšetruje prípad agresívneho 15-ročného chlapca, ktorý sa vyhrážal žene zabitím. O detailoch prípadu informovala trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Chlapec v nočných hodinách najskôr rozbil kuchynské okno na prízemí bytu a tam bývajúcej 46-ročnej žene vulgárne nadával.

Následne sa presunul do dvora bytového domu, kde opakovane búchal na dvere bytu a kričal na poškodenú, že ju zabije. Keď mu vystrašená žena neotvorila, vrátil sa späť pred rozbité okno, kde jej opäť vulgárne nadával, pričom sa opieral o sekeru,“ uviedla polícia.

Privolaná policajná hliadka mladíka spacifikovala. „Polícia v Handlovej obvinila 15-ročného mladíka z prečinu nebezpečného vyhrážania. Spisový materiál bol odovzdaný prokurátorovi spolu s návrhom na podanie obžaloby na súd,“ dodala polícia.

Viac k témam: Vyhrážanie zabitím
Zdroj: SITA.sk – Chlapec sa žene vyhrážal zabitím a vulgárne jej nadával, situáciu v Handlovej vyriešila polícia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Novým stálym predstaviteľom Slovenska pri NATO bude Marek Varga, doterajší veľvyslanec na Blízkom východe

Medzi moje priority bude patriť budovanie rezortnej expertnej bázy a zabezpečovanie spolupráce všetkých zainteresovaných rezortov, uviedol Varga.

Jeden komentár

  1. a jeho rodicom doma nechybal, pekne to musi byt rodina ak vobec existuje…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *