Home / SLOVENSKO / Trnavskí policajti hlásia už tretiu dopravnú nehodu, vodička nedala prednosť a motorkára pripravila o život (video)

Trnavskí policajti hlásia už tretiu dopravnú nehodu, vodička nedala prednosť a motorkára pripravila o život (video)

12.8.2023 (SITA.sk) – Galanstkí dopravní policajti vyšetrujú okolnosti sobotnej tragickej dopravnej nehody na križovatke Vozokany – Horné Saliby. Ako informuje trnavská krajská polícia na sociálnej sieti, 27-ročná žena vošla s osobným autom do križovatky z vedľajšej cesty, pričom po hlavnej ceste práve prechádzal 39-ročný vodič motocyklu z okresu Pezinok.

Utrpel vážne zranenia

Pri zrážke utrpel motorkár vážne zranenia, s ktorými ho z miesta nehody transportoval záchranársky vrtuľník do nemocnice. Pri prevoze, žiaľ, zraneniam podľahol.

Na miesto udalosti polícia prizvala aj znalca z odboru cestná doprava, ktorý bude posudzovať priebeh a okolnosti nehody. Vinník nehody a miera zavinenia je v štádiu policajného vyšetrovania.

Tri dopravné nehody

Trnavskí krajskí policajti evidujú na cestách kraja za sobotu tri dopravné nehody a škodovú udalosť s účasťou motocykla. Jedna nehoda sa stala v okrese Dunajská Streda, dve v okrese Galanta a škodovú udalosť s motorkárom riešili policajti aj v centre Trnavy.

„Od začiatku augusta evidujeme zvýšený počet tragických nehôd, pri ktorých prišlo o život už päť osôb. Apelujeme preto na vodičov, aby zvýšili opatrnosť na cestách,“ uviedli policajti.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda, trnavská polícia, zrážka auta s motorkou
Zdroj: SITA.sk – Trnavskí policajti hlásia už tretiu dopravnú nehodu, vodička nedala prednosť a motorkára pripravila o život (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prezident má byť prezidentom všetkých ľudí, nie vlády. Pellegrini to podľa Čaputovej čoskoro pocíti

Prezidentka SR tiež uviedla, že považuje za zdravé a správne, aby prezident nemal záväzky a povinnosti voči vláde.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *