Home / SLOVENSKO / Progresívne Slovensko spúšťa letnú kampaň, zamerať sa chce na nerozhodnutých voličov

Progresívne Slovensko spúšťa letnú kampaň, zamerať sa chce na nerozhodnutých voličov

7.7.2023 (SITA.sk) – Hnutie Progresívne Slovensko (PS) začína letnú predvolebnú kampaň, v rámci ktorej sa chce zamerať na nerozhodnutých voličov. Ako hnutie uvádza v tlačovej správe, tí totiž rozhodnú o výsledku volieb.

„Symbolicky z Trenčína dnes ohlasujeme začiatok našej letnej kampane, ktorú strávime medzi ľuďmi. Vyrážame za vami, chceme vás stretnúť a spoločne hovoriť o budúcnosti krajiny,“ povedal líder PS Michal Šimečka. Hnutie chce podľa neho pre nerozhodnutých organizovať špeciálne diskusie.

Dotazník politických postojov k zásadným otázkam pre budúcnosť Slovenska má podľa hnutia umožniť nerozhodnutým voličom svoje odpovede diskutovať priamo s kandidátmi PS.

„Chceme dať ľuďom šancu ľahšie a lepšie sa rozhodnúť, kto akú budúcnosť pre Slovensko ponúka. Je medzi nami stále veľa nerozhodných ľudí a práve ich hlas môže rozhodnúť o tom, kto voľby vyhrá. Či si vyberieme budúcnosť alebo návrat do minulosti,“ dodal Šimečka.

Viac k témam: Kandidáti, Predčasné voľby na Slovensku 2023, Predseda hnutia Progresívne Slovensko (PS)
Zdroj: SITA.sk – Progresívne Slovensko spúšťa letnú kampaň, zamerať sa chce na nerozhodnutých voličov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prezidentka Čaputová odovzdala ocenila 28 osobností, ktoré sa zaslúžili o vstup Slovenska do EÚ a NATO (foto)

Tieto osobnosti sa buď priamo podieľali na prístupovom procese alebo podporovali integračné úsilie SR inými spôsobmi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *