Home / SLOVENSKO / Opitý vodič zrazil na poľnej ceste dve ženy, pred políciou sa skrýval v tráve

Opitý vodič zrazil na poľnej ceste dve ženy, pred políciou sa skrýval v tráve

7.7.2023 (SITA.sk) – Vranovskí policajti obvinili z trestných činov ublíženia na zdraví a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 27-ročného muža z Kamennej Poruby v okrese Vranov nad Topľou.

Ako informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik, muž pod vplyvom alkoholu zrazil s autom Ford Fiesta na poľnej ceste v Kamennej Porube dve ženy vo veku 40 a 48 rokov.

Obvinený muž navyše jazdil bez vodičského oprávnenia a s autom, ktorému chýbali tabuľky s evidenčným číslom. „Staršia zo žien utrpela pri náraze mnohopočetné zranenia s dobou liečenia nad 42 dní. Mladšia žena neutrpela zranenie vyžadujúce si lekárske ošetrenie,“ uviedol Džobanik.

Po zrážke vodič auto odstavil a ušiel do trávnatého porastu, kde sa skrýval. „Privolaní policajti muža krátko nato vypátrali a zadržali. Bol podrobený dychovej skúške na alkohol s výsledkom 1,02 mg/l etanolu vo vydychovanom vzduchu,“ dodal Džobanik.

Viac k témam: Dopravná nehoda, Opitý vodič, Zrážka auta s chodcom
Zdroj: SITA.sk – Opitý vodič zrazil na poľnej ceste dve ženy, pred políciou sa skrýval v tráve © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prezidentka Čaputová odovzdala ocenila 28 osobností, ktoré sa zaslúžili o vstup Slovenska do EÚ a NATO (foto)

Tieto osobnosti sa buď priamo podieľali na prístupovom procese alebo podporovali integračné úsilie SR inými spôsobmi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *