Home / šport / Futbal / Škriniar oficiálne prestúpil do PSG, na päť rokov sa stane Parížanom (video+foto)

Škriniar oficiálne prestúpil do PSG, na päť rokov sa stane Parížanom (video+foto)

6.7.2023 (SITA.sk) – Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar sa stal vo štvrtok oficiálne hráčom francúzskeho šampióna Paríž Saint-Germain.

Ako informuje klub na svojom webe, s 28-ročným obrancom podpísal zmluvu na päť rokov s platnosťou do 30. júna 2028.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

„Som veľmi šťastný, že som súčasťou tohto úžasného klubu. PSG je jeden z najlepších klubov na svete s prvotriednymi hráčmi a fantastickými fanúšikmi,“ vyhlásil rodák zo Žiaru nad Hronom pri predstavení.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Škriniar ukončil sezónu 2022/2023 ako hráč talianskeho Interu Miláno. Od prestupu zo Sampdorie Janov v roku 2017 zaň odohral spolu 193 ligových zápasov s desiatimi gólmi, celkovo má v tomto klube na svojom konte 246 súťažných štartov a v nich 11 presných zásahov. S Interom získal jeden ligový aj jeden pohárový titul. Pomohol mu aj k zisku dvoch národných Superpohárov a v sezóne 2019/2020 k postupu do finále Európskej ligy.

Milan Škriniar odohral v drese slovenskej reprezentácie zatiaľ 60 stretnutí a strelil v nich tri góly. Absolvoval aj ostatné dva zápasy kvalifikácie o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy do Nemecka proti výberom Islandu (2:1) a Lichtenštajnska (1:0).

Viac k témam: Prestup
Zdroj: SITA.sk – Škriniar oficiálne prestúpil do PSG, na päť rokov sa stane Parížanom (video+foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Hviezdny Messi je druhým najlepším strelcom MLS, dvoma gólmi prispel v triumfe Interu Miami

Tretí gólu družstva z Floridy strelil Španiel Sergio Busquets, ktorý za Inter skóroval premiérovo od vlaňajšieho príchodu z FC Barcelona.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *