Home / SLOVENSKO / Kamión zachytil návesom 49-ročného cyklistu, zraneniam na mieste podľahol (foto)

Kamión zachytil návesom 49-ročného cyklistu, zraneniam na mieste podľahol (foto)

3.6.2023 (SITA.sk) – Piatou tohtoročnou obeťou dopravných nehôd na cestách Trenčianskeho kraja je 49-ročný cyklista, ktorého život vyhasol v piatok popoludní na ceste II/515 pri Novom Meste nad Váhom.

Ako informovala trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti, za kruhovým objazdom v smere na obec Rakoľuby odbočovalo nákladné motorové vozidlo na čerpaciu stanicu a návesom zachytilo v rovnakom smere jazdiaceho cyklistu.

„49-ročný muž utrpel pri nehode zranenia nezlúčiteľné so životom. Dychová skúška vodiča kamióna bola negatívna, prípadná prítomnosť alkoholu u cyklistu bude zisťovaná pri pitve,“ uviedla polícia.

Na miesto nehody privolali aj znalca z odboru cestnej dopravy. „Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Okolnosti a príčiny tejto tragickej udalosti sú predmetom vyšetrovania,“ dodala polícia.

Viac k témam: Dopravná nehoda, Tragická dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Kamión zachytil návesom 49-ročného cyklistu, zraneniam na mieste podľahol (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Minister Raši a Remišová sú ako dvaja kohúti a nič si nedarujú (video)

Namiesto rozvoja a prosperity Slovenska podľa poslankyne hrozí úplné stopnutie európskych peňazí.

Jeden komentár

  1. adamkratochvil

    nech kazdy cyklista si uvedomi ake smrtelne nebezpecie mu hrozi na dnesnych cestach…som 76 rocny stary „somar“ ale taketo doslovné orgie co sa odohravaju na dnesnych cestach som pocas svojho 46 rocneho soferovania nezazil…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *