Home / SLOVENSKO / Vodička vrazila do protiidúceho motorkára, nehoda sa skončila tragédiou (foto)

Vodička vrazila do protiidúceho motorkára, nehoda sa skončila tragédiou (foto)

22.5.2023 (SITA.sk) – V Bratislave pri tragickej dopravnej nehode v nedeľu 21. mája zahynul motocyklista. Ako informovala bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti, nehoda sa stala krátko pred 21:00 na križovatke ulíc Svornosti – Mramorová v Podunajských Biskupiciach.

Vodička Jeepu sa pri odbočovaní vľavo na Mramorovú ulicu zrazila s protiidúcim vodičom motocykla Kawasaki. „Vodič motocykla utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol,“ uviedla polícia.

Vodičku previezli do nemocnice na jednorazové ošetrenie a odber biologického materiálu na zistenie prítomnosti alkoholu alebo iných návykových látok v tele. Prípad si prevzal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava II a začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda, zrážka auta s motorkou
Zdroj: SITA.sk – Vodička vrazila do protiidúceho motorkára, nehoda sa skončila tragédiou (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Červený Kláštor prešiel obnovou za milióny eur, zachovali pivovar aj školu (video+foto)

Obnovená manufaktúra a lekáreň aj svojím názvom odkazuje na legendárneho mnícha Cypriána.

Jeden komentár

  1. adamkratochvil

    odhliadnuc od toho, ze na vine v tomto pripade je vodicka auta ja osobne by som si nikdy nesadol na rakvu s dvomi kolesami trebars znacky Kawasaki a nie ze by som si ju este kupil…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *