Home / SLOVENSKO / Pracovisko budúcnosti: Z bývalej budovy Tatrabanky je SPECTRUM Tower

Pracovisko budúcnosti: Z bývalej budovy Tatrabanky je SPECTRUM Tower

19.5.2023 (SITA.sk) – Na Slovensko prichádza koncept organických kancelárií. Priestory SPECTRUM Tower reflektujú trendy organizačnej psychológie, zdieľanej ekonomiky a udržateľnosti, ako aj flexibilné potreby nájomcov.

Organický office space je definovaný ako modulovateľný priestor, ktorý sa prispôsobuje nájomcom, čo umožňuje firmám presnejšie zacielenie ich individuálnych nárokov.

SPECTRUM Tower rozširuje potenciál existujúcej kancelárskej budovy vo vyhľadávanej centrálnej lokalite Bratislavy a mení ju na moderný idea hub spĺňajúci najvyššie technické, prevádzkové a komunitné štandardy.

Nájomcovia môžu ťažiť z celého spectra výhod, ako sú:

1. AAA LOKÁCIA

AAA adresa = špičková dopravná dostupnosť (Accessibility), pestrá infraštruktúra (Assortment) a príťažlivé výhľady (Attraction). Novovznikajúce štvrte Nové Lido a Southbank, dostavba električkovej trate či blízkosť Sadu Janka Kráľa zvyšujú kredit priestorov.

2. FLEXIBILITA

Vysoká variabilita zariadených priestorov robí SPECTRUM Tower atraktívnym miestom pre rozličné typy nájomcov od startupov až po lokálne oddelenia nadnárodných firiem. Na výber sú „fity“ s viazanosťou už od 2 rokov a 11 eur za m2, co-working aj celé poschodia.

3. MODEL SWYC

SPECTRUM Tower uvádza model SWYC (Share-What-You-Can). Zdieľanie kancelárskych, eventových či oddychových priestorov šetrí prevádzkové náklady a nájomcovia získajú prístup k celému spectru benefitov.

4. DATA DRIVEN BENEFITY

Žiadne preplácanie za vychytávky, ktoré nik nevyužíva. Model data driven benefitov pomáha šetriť náklady nájomcov tým, že monitoruje a vyhodnocuje informácie o využiteľnosti benefitov. Na základe dátovej analýzy možno balíky upravovať.

5. EMPLOYEE WELLBEING

Inovácie a riešenia v SPECTRUM Tower prispievajú k zvyšovaniu ratingu spokojnosti zamestnancov. Otvárateľné okná, zelené zóny či pešia dostupnosť parku spolutvoria prírodou inšpirovaný biofilický dizajn, ktorý zvyšuje vyrovnanosť, tvorivosť a produktivitu.

6. TOP TECHNOLOGICKÁ ÚROVEŇ

Priame prepojenie s dátovým centrom, vlastné serverovne na každom poschodí či dvojúrovňové energetické zabezpečenie eliminujú riziko výpadkov a zvyšujú úroveň technologickej zrelosti a sebestačnosti.

7. VIRTUÁLNY BIZNIS MÓD

Budova je plne vybavená aj pre firmy, ktoré nevyžadujú každodenné fungovanie vo fyzickom kancelárskom priestore, zároveň však hľadajú reprezentatívne firemné sídlo, kde budú mať v prípade potreby k dispozícii rokovacie miestnosti, nahrávacie štúdio či eventový priestor.

Pre bližšie informácie o možnostiach nájmu v SPECTRUM Tower kontaktujte skúsený odborný tím maklérov na e-mailovej adrese prenajom@spectrumtower.sk alebo navštívte www.spectrumtower.sk.

Informačný servis

Viac k témam: PR, SPECTRUM Tower
Zdroj: SITA.sk – Pracovisko budúcnosti: Z bývalej budovy Tatrabanky je SPECTRUM Tower © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Rada vlády odmietla novelu zákona o neziskových organizáciách. Pletie sa ňou bič na aktívnych občanov, tvrdí Zajac

Novela zákona negatívne postihne všetky typy mimovládnych organizácií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *