Home / SLOVENSKO / Prezidentka Čaputová predstaví mená ministrov úradníckej vlády, premiérom bude Ódor

Prezidentka Čaputová predstaví mená ministrov úradníckej vlády, premiérom bude Ódor

12.5.2023 (SITA.sk) – Prezidentka Zuzana Čaputová v piatok predstaví ministrov úradníckej vlády. Nástupcom premiéra Eduarda Hegera (Demokrati) sa stane Ľudovít Ódor, ktorý pôsobil ako viceguvernér Národnej banky Slovenska (NBS).

Budúci líder úradníckej vlády v relácii televízie TA3 Tak Takto?! uviedol, že priority úradníckej vlády sa pohybujú v krátkodobom horizonte. „Budeme riešiť všetky akútne problémy, ktoré sú na ministerstvách, či už spojené s plánom obnovy a krízami, ktoré ovplyvňujú život na Slovensku a v domácnostiach. Pre mňa je priorita aj to, aby sme do budúcnosti pripravili taký štátny rozpočet, ktorý bude v rámci možností najlepší. Myslím si, že vieme urobiť všetko pre to, aby sme priniesli možnosti pre budúcu vládu,“ vyhlásil Ódor s tým, že sa stretne so všetkými politickými stranami, ktoré sú ochotné diskutovať o súčasných problémoch na Slovensku, ako aj o budúcnosti Slovenska.

„Urobím maximum pre to, aby som získal čo najväčšiu podporu pre vládny program. Ľudia si zaslúžia, aby sa hovorilo o témach, ktoré sú pre nich relevantné,“ dodal Ódor.

Viac k témam: Premiér Slovenskej republiky, Prezidentka SR, Úradnícka vláda
Zdroj: SITA.sk – Prezidentka Čaputová predstaví mená ministrov úradníckej vlády, premiérom bude Ódor © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Čaputová si v Starej Ľubovni pripomenula obete tragédie, mestskej plavárni udelila zelenú pečať (video+foto)

Doteraz takúto prezidentskú pečať získala len Stredná priemyselná škola (SPŠ) Emila Belluša v Trenčíne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *