Home / SLOVENSKO / Prezidentka Čaputová slúži cudzím záujmom, naďalej opakuje Ficov Smer a tvrdí, že úradnícka vláda ohrozuje Slovensko

Prezidentka Čaputová slúži cudzím záujmom, naďalej opakuje Ficov Smer a tvrdí, že úradnícka vláda ohrozuje Slovensko

10.5.2023 (SITA.sk) – Strana Smer – sociálna demokracia otvorene priznáva, že je v názorovom a politickom konflikte s prezidentkou Zuzanou Čaputovou o Slovensko.

Ako sa ďalej uvádza vo vyhlásení strany, nikto im nemôže vziať presvedčenie, že prezidentka slúži iným, cudzím záujmom a že je prezidentkou, ktorú treba v roku 2024 vymeniť za vlasteneckú a Slovensku oddanú hlavu štátu.

„Za tento názor sa nám prezidentka vyhráža žalobami a trestnými oznámeniami. Prezidentka sa však za ostatné tri roky ani raz nepostavila za ľudí žijúcich na Slovensku,“ zdôraznil Smer.

Zároveň sa pýta aký výraz, keď nie agent, použiť na politika, ktorý slúži iným, cudzím záujmom.

Smer doplnil, že takzvaná úradnícka vláda prezidentky Čaputovej ohrozuje Slovensko a jeho záujmy a je v príkrom rozpore s princípmi parlamentnej demokracie.

Hlava štátu v stredu informovala, že na stretnutie s lídrami parlamentných strán ohľadom úradníckej vlády nepozvala šéfa strany Smer-SD Roberta Fica. Dôvod tohto kroku je podľa nej možné nájsť vo všetkých jeho verejných vystúpeniach z posledných dní.

Viac k témam: Prezidentka SR
Zdroj: SITA.sk – Prezidentka Čaputová slúži cudzím záujmom, naďalej opakuje Ficov Smer a tvrdí, že úradnícka vláda ohrozuje Slovensko © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Čaputová: Členstvo v NATO nám poskytuje bezpečnostné garancie na takej úrovni, aké by Slovensko nebolo schopné dosiahnuť samé (video)

Zuzana Čaputová pri príležitosti 20. výročia vstupu Slovenska do NATO navštívila Styčný tím pre integráciu síl NATO.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *