Home / SLOVENSKO / Skupina Moore na Slovensku spája sily

Skupina Moore na Slovensku spája sily

4.5.2023 (SITA.sk) – Slovenská audítorská a poradenská skupina Moore Slovakia pokračuje v raste založením novej spoločnosti – Moore Technology Slovakia v Bratislave. Cieľom skupiny Moore je poskytovať klientom komplexné služby aj s pomocou digitalizácie.

„Naším cieľom je nielen digitalizovať našu spoločnosť, ale poskytovať špičkové riešenia aj pre našich zákazníkov, a to v oblasti IT a outsourcingu ekonomickej agendy. Práve v posilnení nášho portfólia v oblasti moderných technológií vidíme veľký potenciál a priestor na ďalšie skvalitňovanie služieb našim klientom. Chceme tak našim zákazníkom poskytovať komplexné služby založené na našom dlhoročnom know-how a moderných technológiách,“ vysvetľuje Martin Kiňo, partner a poradca spoločnosti Moore BDR, ktorá patrí do skupiny Moore Slovakia.

Nová spoločnosť Moore Technology Slovakia pod vedením generálneho riaditeľa Romana Konečného bude klientom poskytovať služby v oblasti digitalizácie, dodávky HW a SW spolu s inštaláciou a správou, implementácie ERP systémov, služby zamerané na kybernetickú bezpečnosť, IT poradenstvo a vzdelávanie v online priestore. „Tešíme sa na spoluprácu s našimi budúcimi zákazníkmi a na to, ako im pomôžeme dosiahnuť ich ciele pomocou digitalizácie – smart využitím IT systémov,“ hovorí Roman Konečný, generálny riaditeľ Moore Technology.

Moore Technology Slovakia je konzultačná technologická spoločnosť a spoločná dcérska spoločnosť skupín Moore Slovakia a Moore Czech Republic. Svoju činnosť vykonáva v spolupráci so spoločnosťou Moore Technology CZ a jej dcérskymi spoločnosťami Servodata a Doxologic a Datascript.

Informačný servis

Viac k témam: Digitalizácia, nová spoločnosť, PR
Zdroj: SITA.sk – Skupina Moore na Slovensku spája sily © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kolícia ani po dvoch mesiacoch nevyvodila chyby štátnych zložiek pri atentáte na Fica, vyčíta KDH

KDH poukázalo na americké tajné služby, ktoré po útoku na Donalda Trumpa priznali svoje pochybenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *