Home / SLOVENSKO / Linhart odmietol všetky ponuky politických strán, rieši šikanózne multi-žaloby „otravinárov“ a už nemá silu ani peniaze

Linhart odmietol všetky ponuky politických strán, rieši šikanózne multi-žaloby „otravinárov“ a už nemá silu ani peniaze

27.4.2023 (SITA.sk) – Nezaradený poslanec Národnej rady SR Patrick Linhart odmietol všetky ponuky politických strán, a to z viacerých dôvodov. Ak bude pokračovať v politike, stranu si bude vyberať veľmi opatrne.

Zároveň tvrdí, že momentálne sa na ďalšie pokračovanie v politike necíti, pretože mu došla sila, zdravie, nervy a čoskoro príde aj o peniaze, ktoré investuje do právnikov.

Multi-žaloby „otravinárov“

Na právne služby som minul za tri roky vyše 50-tisíc eur, a to hovorím iba o šikanóznych multi-žalobách „otravinárov“ a nezmyselných trestných oznámeniach ako formy zastrašovania a šikanovania. A to iba preto, lebo ako prvý potravinový kritik na Slovensku som si dovolil povedať pravdu a odhaľovať potravinové podvody,“ uviedol v tlačovej správe.

Ako ďalej informoval, zaujíma ho, ako daná politická strana pristupuje k spoločným projektom pre ľudí, ako napr. potravinový Semafor, podpora poľnohospodárov a prvovýrobcov potravín, stravovanie v školách, nemocniciach a domovoch dôchodcov či poriadok na trhoviskách. Ďalším dôvodom je jeho proatlantická orientácia.

Potravinový kontajner Európy

Som bývalý profesionálny vojak NATO s vyštudovanou vojenskou školou v Žiline. Nehovorím, že som slepý voči agresii USA, ale nie som slepý ani voči agresii Ruska, ktoré chce vymazať Slovensko zo svetovej mapy,“ vysvetlil.

Zároveň sa definuje ako proslovensky a proeurópsky orientovaný človek. „V Európskej únii som strávil polovicu svojho života. Vidím však nedostatky a nie som vďačný Bruselu za to, že si zo Slovenska urobil potravinový kontajner Európy,“ tvrdí Linhart.

Viac k témam: Politické strany, Poslanec, Potravinový semafor, Žaloby
Zdroj: SITA.sk – Linhart odmietol všetky ponuky politických strán, rieši šikanózne multi-žaloby „otravinárov“ a už nemá silu ani peniaze © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Rozpočet na prezentáciu na Bienále Benátky považujeme za primeraný, reaguje SNG na vyjadrenia ministerstva kultúry

Tohto ročný projekt Bienále Benátky bol pripravovaný od minulého leta.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *