Home / SLOVENSKO / Vodič BMW poškodil 12 áut aj štyri značky a s vozidlom sa prevrátil na strechu (foto)

Vodič BMW poškodil 12 áut aj štyri značky a s vozidlom sa prevrátil na strechu (foto)

26.4.2023 (SITA.sk) – Bratislavskí dopravní policajti vyšetrujú okolnosti utorkovej podvečernej nehody BMW na Pajštúnskej ulici v Petržalke.

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff, podľa doterajších informácii vodič BMW z doposiaľ presne nezistených príčin zišiel mimo vozovky. Vo vysokej rýchlosti prešiel cez parkovisko, kde poškodil 12 vozidiel, betónový stĺp a štyri dopravné značky. Následne sa s vozidlom prevrátil na strechu.

U šoféra bola na mieste nehody vykonaná dychová skúška na alkohol s negatívnym výsledkom. Vodič skončil v zdravotníckom zariadení, kde mu odobrali vzorky na zistenie prítomnosti omamných a psychotropných látok v jeho organizme, uviedol Szeiff.

Pri nehode k zraneniu vodiča ani iných osôb nedošlo. Presné príčiny ako aj okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.

Viac k témam: Dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Vodič BMW poškodil 12 áut aj štyri značky a s vozidlom sa prevrátil na strechu (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Gymnazisti z Nového Mesta nad Váhom sa namiesto vyučovania h3kovali

Študenti Gymnázia M. R. Štefánika sa včera neučili. Do školy zavítali známi influenceri v rámci preventívneho projektu H3KNISA a na viacerých workshopoch v malých skupinkách debatovali na rôzne témy, o ktoré sa zaujímajú.

Jeden komentár

  1. nemozem si pomoct ale cim som starsi zistujem, ze je medzi nami viac a viac blaznov…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *