Home / SLOVENSKO / Do Nitry za nábytkom a kvetmi

Do Nitry za nábytkom a kvetmi

20.4.2023 (SITA.sk) – Od stredy 26. do nedele 30. apríla bude nitrianske výstavisko Agrokomplex plné dizajnového nábytku, bytových doplnkov, ale aj stromov, kríkov a kvetov. Viac ako 400 vystavovateľov a predajcov vám na veľtrhu Nábytok, Bývanie a Gardenia ponúkne všetko potrebné pre skrášlenie domu, bytu či záhrady.

Zariaďovanie bývania nie je jednoduchou záležitosťou, často ide o investíciu na dlhší čas. Ak sa chcete naozaj dobre rozhodnúť, treba poznať všetky alternatívy, ktoré trh ponúka. A nemusíte pritom absolvovať „nákupnú turistiku“ po desiatkach predajní. Stačí navštíviť veľtrh Nábytok a Bývanie, ktorý sa uskutoční spolu s obľúbenou kvetinovou výstavou Gardenia. Na jednom mieste tak nájdete všetko pre váš vysnívaný dom, byt aj záhradu.

Krok za krokom výstavným areálom si tak zariadite jednotlivé miestnosti v dome či byte. Začať môžete u podlahovej krytiny, prejsť na výber sanitárneho vybavenia, vybrať nábytok do obývačky, zvoliť vhodnú sedačku a kuchynskú linku, svietidlá, závesy, koberce a bytové doplnky, ktoré dodajú celkovému vzhľadu ten správny šmrnc! Naozaj na nezaplatenie je možnosť priamo sa porozprávať s odborníkom, ktorý vám poradí s výberom a pomôže nájsť to najlepšie riešenie.

Aj tento rok bude pre návštevníkov pripravená súťaž o zaujímavé vecné ceny, od grafického návrhu bytu až po jeho zariadenie.

Súbežne konajúca sa výstava Gardenia ponúka návštevníkom už 25 rokov inšpiráciu, ako si vytvoriť nádherné kvetinové záhony, ako usporiadať záhradu tak, aby bola praktická, poskytovala priestor na pestovanie zeleniny a ovocia, no bola zároveň aj priestorom pre oddych a relax. Okrem veľkého množstva kvetov a drevín majú na výstave zastúpenie aj grily, skleníky, altánky, záhradné domčeky, bazény, vírivky a ďalšie záhradné príslušenstvo. Rady na nezaplatenie vám poskytnú odborníci na pestovanie kaktusov, exotických rastlín, kvetín, drevín či skalničiek.

Rokmi a kvalitou overený medzinárodný veľtrh Nábytok a Bývanie vám spolu s výstavou Gardenia a viac ako 400 vystavovateľmi a predajcami prinesie množstvo inšpirácie ako si vkusne zariadiť dom, byt aj záhradu.

Informačné zdroje:

https://agrokomplex.sk/nabytok-a-byvanie/
https://www.facebook.com/agrokomplex
Vstupenky: https://agrokomplex.sk/listky/
Videopozvánka:

Informačný servis

Viac k témam: Agrokomplex, Gardenia, Nábytok a Bývanie, PR, Veľtrh
Zdroj: SITA.sk – Do Nitry za nábytkom a kvetmi © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prezidentka vyjadrila uznanie a podporu všetkým učiteľom: Napĺňate svoje poslanie napriek podmienkam, v akých pracujete

Ako na svojej sociálnej sieti pri príležitosti Dňa učiteľov uviedla, mnohí z učiteľov napĺňajú svoje poslanie nie vďaka, ale napriek podmienkam, v akých pracujú.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *