Home / SLOVENSKO / Hlas-SD nespolupracuje so SaS ani progresívcami. Raši tiež verí, že Pellegrini bude opäť premiérom (video)

Hlas-SD nespolupracuje so SaS ani progresívcami. Raši tiež verí, že Pellegrini bude opäť premiérom (video)

12.4.2023 (SITA.sk) – Hlas-SD dosiaľ nespolupracoval ani s hnutím Progresívne Slovensko (PS), ani so stranou Sloboda a Solidarita (SaS). S nikým z nich nekomunikuje ani o povolebnej spolupráci. Na tlačovej besede to uviedol podpredseda Hlasu-SD Richard Raši.

Reagoval tak na to, že na tlačovej besede predsedov Slovenskej národnej strany (SNS) a Život-NS ich predsedovia Andrej Danko a Tomáš Taraba apelovali na Hlas-SD, aby vylúčil spoluprácu s obomi menovanými politickými subjektmi.

S Dankom Hlas-SD tiež nekomunikuje a Raši nepovažuje za potrebné reagovať na jeho výzvy. Hlas-SD má podľa neho stále ambíciu zostavovať budúcu vládu, a verí, že ich predseda Peter Pellegrini by mohol byť premiérom.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Opozícia, Podpredseda strany Hlas-SD, Politická kríza, Predčasné voľby na Slovensku 2023, Spolupráca
Zdroj: SITA.sk – Hlas-SD nespolupracuje so SaS ani progresívcami. Raši tiež verí, že Pellegrini bude opäť premiérom (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Lyžovačka v Tatrách pokračuje. V Lomnickom sedle je viac ako meter snehu (foto)

Lyžiarom aj turistom budú k dispozícii lanovky z Tatranskej Lomnice na Skalnaté Pleso, v prevádzke bude aj visutá lanová dráha na Lomnický štít.

Jeden komentár

  1. Raši verí, bodaj by neveril ked cele mesiace nam zaplotova ambasada oznamuje, ze sa tak stane…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *