Home / šport / Futbal / Slovenský futbalista Mak pripravoval góly pri víťazstve PAOK Solún, je na čele gréckej ligy

Slovenský futbalista Mak pripravoval góly pri víťazstve PAOK Solún, je na čele gréckej ligy

SOLÚN 5. februára (WebNoviny.sk) – Futbalový tím PAOK Solún vyhral v nedeľňajšom zápase 20. kola gréckej ligy v základnej zostave so slovenským reprezentantom Róbertom Makom na trávniku Gianniny 3:1 a na čele tabuľky má pred druhým AEK Atény dvojbodový náskok.

„Začali sme veľmi dobre. Ujali sme sa vedenia už na konci prvej desaťminútovky,“ povedal pre svoj oficiálny web 26-ročný bratislavský rodák Mak, ktorého center predchádzal gólu.

Odporúčame:
Róbert Mak strelil víťazný gól svojho tímu PAOK Solún a vyhlásili ho za hviezdu zápasu

„Aj naďalej sme boli pánmi na ihrisku a na prestávku sme išli s trojgólovým vedením. V prvej štyridsaťpäťminútovke sme hrali naozaj parádne, domácich sme k ničomu nepustili,“ pokračoval slovenský futbalista, ktorý prihral Aleksandrovi Prijovičovi na tretí gól hostí.

V prvom polčase boli strely na bránku v pomere 1:10. Aj po zmene strán mali hostia viac z hry. „Mohli sme pridať aj ďalšie góly,“ poznamenal Mak, ktorý v nedeľu absolvoval 75. duel v gréckej lige. „Poďakovanie patrí našim fanúšikom, ktorí cestovali dlhé hodiny na zápas a pomohli nám k zisku troch bodov,“ uzavrel slovenský hráč.

Viac k témam: futbal, grécka liga, PAOK Solún, Robert Mak
Zdroj: Webnoviny.sk – Slovenský futbalista Mak pripravoval góly pri víťazstve PAOK Solún, je na čele gréckej ligy © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Brankár Dominik Greif je údajne v hľadáčiku netopierov z Valencie, ale záujem o neho majú viaceré popredné európske kluby

Pozíciu brankárskej jednotky vo Valencii aktuálne plní 23-ročný gruzínsky reprezentant Giorgi Mamardašvili.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *