Home / SLOVENSKO / €čka ťa zasypú éčkami! Najväčšia rozdávačka žrebov od Niké!

€čka ťa zasypú éčkami! Najväčšia rozdávačka žrebov od Niké!

4.4.2023 (SITA.sk) – Najpopulárnejší žreb v histórii Niké sú €čka. Predali sa ich už vyše 4 milióny kusov a na výhrach vyplatila Niké už viac ako 4 milióny eur. Ďalšie žreby tejto unikátnej emisie môžeš vyhrať aj ty. Kedy? Už túto stredu 5. apríla na Námestí Majstra Pavla v Levoči. Čaká ťa najväčšia rozdávačka žrebov od Niké!

Viete, aká je dlhá cesta z Niké do Levoče? Presne 370 kilometrov. Rovnakú vzdialenosť by nám vytvorili všetky predané žreby €čka, ak by sme ich postavili vedľa seba. A práve Levoča bude dejiskom najväčšej rozdávačky žrebov od Niké. Čakajú na teba atraktívne súťaže a množstvo zaujímavého sprievodného programu!

€čka sú pre skutočných milovníkov žrebov. V ponuke Niké sú od roku 2018. K dispozícii sú tri druhy tejto úspešnej emisie. Len jedno euro stoja €čka s maximálnou možnou výhrou 15 000 €. Chceš vyhrať viac? Potom sú tu Extra €čka s maximálkou 30 000 €. Klenotom v edícii Ečiek sú Maxi €čka, ktoré ukrývajú pod sebou až 100 000 €, pričom takmer každý štvrtý žreb je výherný.

Ak by si nebol úspešný, potom si môžeš žreby €čka i ďalšie obľúbené emisie zaobstarať v pobočkách Niké po celom Slovensku, ale aj u obchodných partnerov Niké.

Na najväčšiu rozdávačku žrebov od Niké vás pozýva aj Tomi Kid Kovács!

Do Levoče ťa pozýva Tomi Kid Kovács!

Informačný servis

Viac k témam: €čka, PR, stieracie žreby, Žreby
Zdroj: SITA.sk – €čka ťa zasypú éčkami! Najväčšia rozdávačka žrebov od Niké! © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *