Home / SLOVENSKO / Vodič sanitky šoféroval s viac ako dvomi promile alkoholu v krvi, skončil v rukách rožňavských policajtov

Vodič sanitky šoféroval s viac ako dvomi promile alkoholu v krvi, skončil v rukách rožňavských policajtov

3.4.2023 (SITA.sk) – Vodič sanitky v pondelok nafúkal viac ako dve promile. Ako na sociálnej sieti informovala košická krajská polícia, na štátnej ceste I/16 policajti na osobnej slobode obmedzili 47-ročnú osobu, ktorá viedla vozidlo zn. Mercedes Benz pod vplyvom alkoholu.

Vykonanou dychovou skúškou bola zistená prítomnosť alkoholu v dychu v množstve viac ako dve promile.

„Osoba sa v súčasnej dobe nachádza na jednom z rožňavských policajných oddelení a v súčasnej dobe sa vykonávajú potrebné procesné úkony. Keďže podľa doterajších zistení osoba viedla vozidlo sanitnej RZP, a okrem nej sa vo vozidle nachádzali ešte dve osoby, vo veci bude konať rožňavský policajný vyšetrovateľ. Vzhľadom na aktuálne prebiehajúce úkony bližšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť a urobíme tak hneď ako to situácia dovolí,“ dodala polícia.

Viac k témam: Alkohol za volantom, Sanitka
Zdroj: SITA.sk – Vodič sanitky šoféroval s viac ako dvomi promile alkoholu v krvi, skončil v rukách rožňavských policajtov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Minister Raši a Remišová sú ako dvaja kohúti a nič si nedarujú (video)

Namiesto rozvoja a prosperity Slovenska podľa poslankyne hrozí úplné stopnutie európskych peňazí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *