Home / SLOVENSKO / Študenti si v DATARTe prídu na svoje! Vďaka širokému výberu notebookov a tabletov si vyberie naozaj každý!

Študenti si v DATARTe prídu na svoje! Vďaka širokému výberu notebookov a tabletov si vyberie naozaj každý!

3.4.2023 (SITA.sk) – Rodičia a študenti, zbystrite pozornosť! DATART má naskladnené všetky typy notebookov a tabletov vhodných pre študentov.

Žijeme v dobe digitálnej revolúcie, ktorá mení spôsob, akým komunikujeme, pracujeme a učíme sa. Výnimkou preto nie sú ani žiaci a študenti. Pripravenosť na používanie techniky preverila dvojročná pandemická situácia a zároveň podnietila aj tých, ktorí oťukávanie sa s technológiami odkladali. Dnešná doba nesie so sebou mnoho príležitostí na zjednodušenie a zefektívnenie vzdelávania, ktoré vďaka IT technike môže každý využiť naplno. „Študenti sú naša budúcnosť a veríme, že každá ich snaha v zdokonalení svojich digitálnych zručností je základom pre lepšiu štartovaciu pozíciu na trhu práce,“ hovorí Ondrej Majer, regionálny vedúci predajní DATART Slovensko.

Podľa čoho si vybrať notebook a tablet?

Väčšina študentov dáva prednosť notebookom pred tabletmi, a to hlavne z dôvodu, že poskytujú väčší výkon, pohodlnejšie písanie a lepšie multitaskingové schopnosti. Pokiaľ študent stojí pred kúpou laptopu a vyberá si zo širokej ponuky notebookov, mal by sa zamerať hlavne na jeho rýchlosť. „Svetu vládne rýchlosť a inak to nie je ani v prípade notebookov. Každý takýto notebook by mal mať SSD disk na rýchle čítanie a ukladanie súborov, najnovšie porty USB-C a najnovší štandard ac na pripojenie Wi-Fi. Tieto parametre notebooku zaručia rýchlosť vo všetkých oblastiach. Notebook ASUS model A510 spĺňa všetky tieto kritéria a spokojní s ním budú aj tí najnáročnejší používatelia,“ dopĺňa Ondrej Majer, regionálny vedúci predajní DATART Slovensko. Avšak, v študijných odboroch, kde je alfou a omegou kreslenie a návrh grafík je rozhodne lepšou voľbou tablet. Budúcim dizajnérom, architektom či umelcom sa pohodlnejšie a precíznejšie pracuje s dotykovou obrazovkou a pomocou digitálneho pera môžu vykúzliť hotové umelecké dielo. Jeden z tabletov, ktorý spĺňa všetky tieto atribúty a pracuje sa s ním na výbornú je Lenovo model Tab P11 (2nd Gen). Na predajni DATART sú svojim zákazníkom kedykoľvek k dispozícii elektrošpecialisti, ktorí ochotne pomôžu s výberom, ale aj s inštaláciou antivírusových programov či iných potrebných aplikácií na počkanie.

Príslušenstvo, ktoré nesmie chýbať

Študentom premiestňujúcim sa z jednej učebne do druhej iste nemôže chýbať poriadna taška na notebook. Či už zvolia pohodlný ruksak, puzdro alebo cross-body tašku, dôležité je dbať o poriadnu ochranu notebooku. Bezdrôtová myš je druhým najvyhľadávanejším produktom spomedzi príslušenstva na notebooky. Vhod príde aj študentom. Vďaka nej sa na ploche počítača budú orientovať pohodlnejšie a presnejšie. Naopak, tí študenti, ktorí dennodenne využívajú tablet, by nemali zabudnúť na ochranu displeja kvalitnou ochrannou fóliou. Navyše, každý majiteľ ISIC karty môže využiť v DATARTe svoju zľavu na nákup na akékoľvek príslušenstvo, ktoré zjednoduší a spríjemní náročný učebný proces. Keby ste mali pocit, že sa strácate v širokom sortimente, služba CHYTRART je k dispozícii všetkým zákazníkom v každej predajni DATART. V rámci nej vám personál poradí s výberom akéhokoľvek elektra podľa vašich preferencií a spolu nájdete to najlepšie riešenie.

DATART, popredný český a slovenský predajca elektroniky, má v tomto čase plné sklady sortimentu vhodného najmä pre študentov základných a stredných škôl. Príďte si vybrať ten najvhodnejší notebook či tablet pre vaše potreby a študujte o niečo pohodlnejšie a ľahšie s elektrom z DATARTu.

Informačný servis

Viac k témam: notebooky, PR, Tablety
Zdroj: SITA.sk – Študenti si v DATARTe prídu na svoje! Vďaka širokému výberu notebookov a tabletov si vyberie naozaj každý! © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovensko dostane menej peňazí, ako predpokladalo. Dôvodom je pomoc Ukrajine zo strany bývalých vlád, uviedol Blanár (foto)

Povedal tak po pondelkovom zasadnutí Rady Európskej únie pre zahraničné veci v Luxemburgu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *