Home / SLOVENSKO / Demokrati nechápu, prečo PS pomáha extrémistom a Ficovi a stavia sa na stranu Pellegriniho

Demokrati nechápu, prečo PS pomáha extrémistom a Ficovi a stavia sa na stranu Pellegriniho

2.4.2023 (SITA.sk) – Strana Demokrati nechápe, prečo hnutie Progresívne Slovensko (PS) kritizuje demokratických partnerov. Takéto útoky sú podľa nich nebezpečné pre demokraciu, keďže napomáhajú extrémistom i Robertovi Ficovi (Smer-SD). Demokrati to uviedli vo svojom stanovisku.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Kritika podľa Demokratov ide po ruke rétorike strany Hlas-SD a nie je postavená na faktoch. Politický subjekt doplnil, že PS paradoxne robí to, na čo dlhodobo poukazuje, a to hľadá nepriateľa tam, kde nie je.

My Demokrati v politike reprezentujeme slušnú a konštruktívnu politiku bez hádok. Preto preferujeme spoluprácu a spájanie demokratických síl, pomenovanie skutočných problémov Slovenska a predstavovanie riešení a odmietame, aby sa demokratické spektrum opäť zaoberalo hádkami a krajinu tak odovzdalo ašpirujúcemu diktátorovi Ficovi,“ uvádza strana v stanovisku. Demokrati doplnili, že sa nemienia nechať zatiahnuť do neférových a emotívnych osobných útokov.

Viac k témam: Predčasné voľby na Slovensku 2023, Premiér Slovenskej republiky
Zdroj: SITA.sk – Demokrati nechápu, prečo PS pomáha extrémistom a Ficovi a stavia sa na stranu Pellegriniho © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Europoslanci prijali únijné pravidlá na boj proti praniu špinavých peňazí. Novozriadený orgán dohliadne aj na financovanie terorizmu

Zákony tiež dávajú finančným spravodajským jednotkám viac právomocí na analýzu a odhaľovanie prípadov prania špinavých peňazí a financovania terorizmu ako aj na pozastavenie podozrivých transakcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *