Home / SLOVENSKO / Nákupmi v BILLA ušetríte na čerpacích staniciach OMV

Nákupmi v BILLA ušetríte na čerpacích staniciach OMV

16.3.2023 (SITA.sk) – Spoločnosť BILLA pripravila pre svojich zákazníkov novú odmeňovaciu kampaň, vďaka ktorej môžu lacnejšie natankovať a umyť svoje vozidlo v sieti čerpacích staníc OMV. Akcia je určená pre všetkých zákazníkov, ktorí v predajniach BILLA nakúpia produkty v hodnote vyššej ako 25 eur.

V spolupráci s čerpacími stanicami OMV pripravila sieť supermarketov BILLA novú kampaň, ktorá zákazníkom prináša lacnejšie tankovanie pohonných hmôt, ako aj umytie auta. Všetci zákazníci, ktorí v predajniach BILLA urobia nákup nad 25 eur, automaticky získajú zľavový kupón určený na použitie v sieti OMV. S kupónom ušetria pri tankovaní 5 centov na liter paliva a zároveň môžu využiť umytie svojho vozidla v rámci umývacieho programu ECO so zľavou 50 %.

Čerpacie stanice OMV sú naším dlhodobým a stabilným partnerom. Po rozšírení spolupráce o náš sortiment potravín v prevádzkach VIVA teraz prichádzame s novou ponukou. Nákupmi v BILLA spoja ľudia príjemné s užitočným a údržba vozidla na OMV ich vyjde lacnejšie. Veríme, že aj vďaka tejto kampani sa k nám zákazníci budú radi vracať, a že ich motivujeme k pravidelným nákupom v našich predajniach,“ uviedla Albena Georgieva, prevádzková riaditeľka BILLA.

Kampaň potrvá od 15. marca do 11. apríla 2023. Spoločnosť BILLA podporí novú aktivitu s čerpacími stanicami OMV prostredníctvom TV spotu, OOH formátov, vlastných online médií, sociálnych sietí, instore i PR.

Informačný servis

Viac k témam: PR
Zdroj: SITA.sk – Nákupmi v BILLA ušetríte na čerpacích staniciach OMV © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *