Home / SLOVENSKO / Štefan stíhaný pre podpálenie a vraždu exmanželky sa postaví pred súd koncom apríla

Štefan stíhaný pre podpálenie a vraždu exmanželky sa postaví pred súd koncom apríla

10.3.2023 (SITA.sk) – Špecializovaný trestný súd vytýčil na pracovisku v Banskej Bystrici na 25. apríla začiatok súdneho procesu so Štefanom B., ktorý je obžalovaný pre obzvlášť závažný zločin úkladnej vraždy.

Vyplýva to z rozpisu pojednávaní súdu s tým, že skutok je kvalifikovaný ako spáchaný závažnejším spôsobom konania. Štefan B. totiž údajne zavraždil svoju exmanželku tak, že ju podpálil.

Prípad sa týka incidentu, ktorý sa stal v septembri 2022 neďaleko obce Tesárske Mlyňany v okrese Zlaté Moravce. Podľa medializovaných informácií polial Štefan B. počas jazdy autom svoju exmanželku Janu horľavinou a zapálil. Následne z horiaceho auta vyskočil, pričom utrpel popáleniny. Žena však po tom, čo auto vyletelo z cesty, uhorela. Motívom skutku mal byť rozvod a žiarlivosť.

Viac k témam: Podpálenie, Súdy, Úkladná vražda
Zdroj: SITA.sk – Štefan stíhaný pre podpálenie a vraždu exmanželky sa postaví pred súd koncom apríla © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Gorenje prináša už 74 rokov jednoduchší život!

Jednoduchší, príjemnejší a menej komplikovaný život s každým výrobkom Gorenje.

Jeden komentár

  1. adamkratochvil

    zobrat niekomu zivot je morbidne vo svojej podstate ale kvoli zenskej si znicit zivot? ani nahodou nie, ziadna nie je toho hodna…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *