Home / SLOVENSKO / DATART v spolupráci s Packetou prinášajú nový komfort doručenia

DATART v spolupráci s Packetou prinášajú nový komfort doručenia

6.3.2023 (SITA.sk) – Najnovšie si môžete svoje vysnívané elektro nechať doručiť cez doručovaciu spoločnosť Packeta na ktorúkoľvek adresu na Slovensku, či už domov, do práce alebo kamkoľvek budete chcieť. Nestrácajte čas a kliknite na e-shop DATARTu a nakupujte online s minútovým doručením.

Inovatívny spôsob doručovania tovaru z e-shopu DATART vám ušetrí čas. Stačí si len vybrať elektro a ako spôsob prepravy zvoliť možnosť Packeta – doručenie na adresu. „Výsledky nedávneho prieskumu odhalili, že pre 54 % zákazníkov nakupujúcich online je informácia o presnom čase doručenia veľmi dôležitá a celkovo dôležitá je až pre 95% nakupujúcich. Ráno v deň doručenia tak nezistíte len, že zásielka príde dnes, ale čas doručenia na minútu presne. Následne vďaka modernému a užívateľsky jednoduchému systému online sledovania kuriéra môžete mať prehľad o pohybe vašej zásielky a jej aktuálnom čase doručenia už hodinu pred doručením. Teší nás, že výhody služby Packeta môžu dnes využiť aj zákazníci DATARTu,“ hovorí marketingová manažérka Packety Zuzana Krasnanská.

Packeta uľahčí doručenie miliónom zákazníkov DATARTu

Ak už máte v košíku na e-shope DATART vybratý elektrospotrebič a pristúpili ste k samotnej objednávke, v sekcii doprava si môžete zvoliť doručenie na adresu s Packetou a tovar vám kuriér prinesie už na druhý deň. Ak vás v čase doručovania kuriér nezastihne na adrese, tovar vám uloží na najbližšom výdajnom mieste. „DATART neustále pracuje na skvalitňovaní svojich služieb a v neposlednom rade sa snaží byť zákazníkom čo najbližšie. Teší nás, že Packeta doplnila portfólio našich doručovacích možností. Okrem doručenia do vyše 3 000 výdajných miest a Z-BOXov po celom Slovensku si s touto novou službou môžete nechať doručiť váš elektrospotrebič až k vám domov.“ hovorí marketingová manažérka DATARTu, Sabina Boudová. V prípade, že ste si zvolili platbu na dobierku, kuriérovi Packety zaplatíte pohodlne a jednoducho pri jej prevzatí. Každý kuriér má so sebou platobný terminál, takže platba kartou je samozrejmosťou rovnako ako aj platba v hotovosti.

DATART, popredný český a slovenský predajca elektroniky a domácich spotrebičov, má na Slovensku aktuálne otvorených 20 predajní a e-shop, kde nájdete vysokú úroveň služieb a širokú ponuku elektrospotrebičov za bezkonkurenčné ceny, tak kliknite na e-shop www.DATART.sk a užívajte si pohodlné a výhodné nákupy.

Informačný servis

Viac k témam: Doručovanie, Doručovanie zásielok, PR
Zdroj: SITA.sk – DATART v spolupráci s Packetou prinášajú nový komfort doručenia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vláda klame voličov, podľa progresívcov dostali starostovia maďarských strán oveľa menej dotácií než tí koaliční

Koalícia len predstiera záujem o maďarských voličov v snahe pomôcť Pellegrinimu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *