Home / SLOVENSKO / Pri dopravnej nehode v Sečovciach zomrel mladý chodec, polícia vyšetruje okolnosti tragickej udalosti

Pri dopravnej nehode v Sečovciach zomrel mladý chodec, polícia vyšetruje okolnosti tragickej udalosti

25.2.2023 (SITA.sk) – V piatok 24. februára okolo 17:30 hod. pri tragickej nehode prišiel o život chodec.

Ako ďalej informovala hovorkyňa košickej polície Lenka Ivanová v tlačovej správe, 60-ročný vodič, ktorý sa s motorovým vozidlom značky Land Rover pohyboval po ceste I/19 v meste Sečovce v smere od Košíc na Michalovce z doposiaľ neznámych príčin zachytil 23-ročného chodca. Ten utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

„Dychová skúška, ktorej počas dokumentovania dopravnej nehody policajti podrobili vodiča, nepreukázala prítomnosť alkoholu v jeho dychu. Na zistenie prítomnosti alkoholu alebo iných návykových látok u nebohého chodca bola nariadená pitva,“ informovala hovorkyňa.

Po zdokumentovaní dopravnej nehody policajti začali trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. „Kto v tomto prípade pochybil a akou mierou k dopravnej nehode prispel, bude predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ tvrdí Ivanová.

Polícia zároveň vodičov upozornila, aby predvídali a venovali zvýšenú pozornosť miestam, na ktorom sa môžu pohybovať chodci. Tým zas odporúča používať reflexné prvky za zníženej viditeľnosti.

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Pri dopravnej nehode v Sečovciach zomrel mladý chodec, polícia vyšetruje okolnosti tragickej udalosti © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Forró podporou Pellegriniho nedodržal rozhodnutia predsedníctva strany, v Maďarskej aliancii sa cítia byť podvedení

Správu o zrušení rokovania s Korčokom sa dozvedeli z facebookovej stránky.

Jeden komentár

  1. dalsia „zahadna“ smrt chodca…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *