Home / šport / Futbal / Video: Mbappé z Paríža St. Germain surovo fauloval Sarru a zrejme ho pripravil o účasť na MS vo futbale

Video: Mbappé z Paríža St. Germain surovo fauloval Sarru a zrejme ho pripravil o účasť na MS vo futbale

RENNES 31. januára (WebNoviny.sk) – Útočník francúzskeho futbalového klubu Paríž St. Germain Kylian Mbappé sa v utorňajšom dueli semifinále tamojšieho Ligového pohára na ihrisku Rennes (3:2) predviedol v negatívnom svetle.

Talentovaný 19-ročný útočník v priebehu druhého polčasu likvidačne fauloval domáceho Ismailu Sarra. „Šľapákom“ mu roztrhol štulpňu a spôsobil nepríjemné zranenie lýtkového svalu.

Odporúčame:
Brankár Dúbravka mieri do Premier League, „straky“ a Sparta sa dohodli

Senegalčanovi hrozí niekoľkomesačná pauza a mohol by prísť o účasť na tohtoročných MS v Rusku. Opakované zábery usvedčili Mbappého z úmyslu, keďže v danej chvíli už nemohol zasiahnuť loptu. Hlavný arbiter Mikael Lesage mu po porade s videorozhodcom v 63. min bez váhania ukázal červenú kartu.

Tréner Stade Rennes Sabri Lamouchi dúfa, že Sarrovo zranenie nebude vážne. „Musíme počkať na výsledky vyšetrení, snažíme sa myslieť pozitívne. Nevadí mi, keď rozhodcovia chránia Neymara a ďalších kreatívnych hráčov, ale aj Ismaila je hráč, ktorý toho počas zápasov ´schytá´ dosť. Dúfam, že to nie je príliš vážne,“ povedal niekdajší francúzsky reprezentant (1996-2001).

Viac k témam: futbal, Ismaïla Sarr, Kylian Mbappé, PSG Paríž St. Germain, Stade Rennais FC
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Mbappé z Paríža St. Germain surovo fauloval Sarru a zrejme ho pripravil o účasť na MS vo futbale © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ružomberčania sa druhýkrát tešia z triumfu v Slovnaft Cupe, v košickom finále zdolali Spartak Trnava (video+foto)

V minulosti ovládli domácu pohárovú súťaž aj v roku 2006.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *