Home / SLOVENSKO / Mladíci prepadli a dobili dôchodkyňu, z domu vzali len vrecko instantnej kávy a lampu

Mladíci prepadli a dobili dôchodkyňu, z domu vzali len vrecko instantnej kávy a lampu

23.1.2023 (Webnoviny.sk) – Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru Košice – okolie obvinil zo zločinu porušovania domovej slobody v jednočinnom súbehu so zločinom lúpeže, spáchaného formou spolupáchateľstva, dvoch mladíkov z okresu Košice – okolie.

Jeden z dvojice žiadal peniaze

Ako informovala košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, kriminalisti v sobotu dopoludnia zadržali dve osoby, ktoré v piatok v noci neoprávnene vošli do jedného z rodinných domov v obci Seňa a jeden z dvojice žiadal od 68-ročnej ženy peniaze.

Tá však povedala, že žiadne nemá a chcela z domu ujsť. Nepodarilo sa jej to, pretože druhý z dvojice ju potkol, a tak žena spadla na zem. Obaja ju začali kopať a následne aj biť.

Dôchodkyňa ostala bezvládne ležať

Keď dôchodkyňa ostala bezvládne ležať, páchatelia začali prehľadávať izbu. Okrem jedného vrecka instantnej kávy a lampy neodcudzili nič a z miesta ušli. Poškodená žena utrpela podľa predbežnej lekárskej správy zranenia doposiaľ nešpecifikovaného rozsahu. Netrvalo dlho a muži zákona zistili, kto sa tohto skutku dopustil.

Po vykonaní nevyhnutných procesných úkonov putoval do cely policajného zaistenia 15-ročný Daniel a 18-ročný Pavol, obaja z okresu Košice – okolie. Policajný vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvinených do vyšetrovacej väzby. V prípade dokázania viny im hrozí sedem až 12 rokov za mrežami.

Viac k témam: Dôchodkyňa, košická polícia, Krimi, Lúpežné prepadnutie
Zdroj: Webnoviny.sk – Mladíci prepadli a dobili dôchodkyňu, z domu vzali len vrecko instantnej kávy a lampu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kolícia ani po dvoch mesiacoch nevyvodila chyby štátnych zložiek pri atentáte na Fica, vyčíta KDH

KDH poukázalo na americké tajné služby, ktoré po útoku na Donalda Trumpa priznali svoje pochybenie.

Jeden komentár

  1. cigani utocia na starcov a starenky…a ticho po pešine…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *