Home / SLOVENSKO / Treba sa zamerať na to, akým národom chceme byť o 30 či 50 rokov, myslí si Heger (foto)

Treba sa zamerať na to, akým národom chceme byť o 30 či 50 rokov, myslí si Heger (foto)

8.1.2023 (Webnoviny.sk) – Pri príležitosti 30. výročia samostatnosti sa veľa bilancovalo a hodnotilo. Okrem minulosti, z ktorej by sme mali čerpať aj sa poučiť, by sme sa mali tiež zameriavať na budúcnosť.

Na to, akým národom chceme byť o 30 či 50 rokov. Uviedol to na svojej sociálnej sieti dočasne poverený premiér Eduard Heger (OĽaNO) v reakcii na 30. výročie samostatnosti Slovenska, ktorého oslavy sa zavŕšili galavečerom v Slovenskom národnom divadle.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Verím, že chceme byť vzdelaným, zdravým, sebavedomým a odhodlaným národom, ktorý sa nebojí vyjadriť svoj názor a vo svojich občanoch buduje zdravé vlastenectvo. No zároveň v nich upevňuje ľudskosť, ohľaduplnosť, otvorenosť a rešpekt. Národom, ktorý je pripravený pomôcť a spolupracuje so svojimi partnermi. V kľúčových momentoch sme sa dokázali vždy zomknúť a v tom spočíva naša sila,“ uviedol Heger s tým, že túto silu treba využiť na to, aby mohlo Slovensko napredovať.

Zobraziť fotogalériu k článku:
VÝROČIE: Slávnostný galavečer k 30. výročiu SR (fotografie)

Príbeh rozdelenia Československa bol výnimočný a veľmi si želám, aby rovnako výnimočnými boli aj ďalšie príbehy, ktoré budú písať naše národy. Aby to boli príbehy plné úspechu, odvahy a odhodlania meniť veci k lepšiemu,“ uzavrel Heger.

Viac k témam: Premiér Slovenskej republiky, Rozdelenie Československa, Výročie vzniku
Zdroj: Webnoviny.sk – Treba sa zamerať na to, akým národom chceme byť o 30 či 50 rokov, myslí si Heger (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Veľký prieskum: Slováci podporujú prechod fajčiarov na menej škodlivé produkty

Obyvatelia únie nesúhlasia s európskou politikou v oblasti tabaku. Brusel by mal podľa nich upustiť od nereálnych predstáv o úplnom odstránení nikotínu zo spoločnosti a viac sa otvoriť samotným fajčiarom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *