Home / SVET / Zelenskyj chce narušiť ruský scenár a ďakuje všetkým partnerom, ktorí to chápu (video)

Zelenskyj chce narušiť ruský scenár a ďakuje všetkým partnerom, ktorí to chápu (video)

4.1.2023 (Webnoviny.sk) – Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj je presvedčený, že ruská vláda nasadí všetky svoje sily v snahe zmeniť výsledok vojny a oddialiť svoju prehru. Povedal to vo svojom pravidelnom nočnom príhovore, informuje portál Ukrajinská pravda.

Viac o téme: Vojna na Ukrajine

„Začali sme tento rok s tým, čo teraz Ukrajina najviac potrebuje – pred začiatkom ďalšieho mobilizačného procesu, ktorý pripravuje teroristický štát. Teraz je čas, keď musíme spolu s našimi partnermi posilniť našu obranu,“ skonštatoval Zelenskyj a dodal, že nepochybujú o tom, že súčasní vládcovia Ruska dajú všetko, čo im zostalo a všetkých, čo dokážu zhromaždiť, aby sa pokúsili zvrátiť výsledok vojny a aspoň oddialiť svoju porážku.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine (fotografie)

„Musíme narušiť tento ruský scenár. Pripravujeme sa na to. Teroristi musia prehrať. Akýkoľvek ich nový pokus o ofenzívu musí zlyhať. Toto bude posledná prehra teroristického štátu. Ďakujem všetkým partnerom, ktorí to chápu,“ pokračoval s tým, že „Rusko mobilizuje tých, ktorých chce použiť ako potravu pre kanóny“, zatiaľ čo Ukrajina mobilizuje civilizovaný svet, v záujme života.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: rusko-ukrajinský konflikt, Ukrajinský prezident
Zdroj: Webnoviny.sk – Zelenskyj chce narušiť ruský scenár a ďakuje všetkým partnerom, ktorí to chápu (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Šéf Ukrajinskej bezpečnostnej služby priznáva vražednú kampaň proti spolupracovníkom Kremľa

Oficiálne sa k tomu nepriznáme. Zároveň však môžem ponúknuť niektoré podrobnosti, uviedol Vasyl Maľuk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *