Home / ZAUJÍMAVOSTI / Harabín: Kiska nie je slovenský prezident a ženie Slovákov do vojny s Ruskom

Harabín: Kiska nie je slovenský prezident a ženie Slovákov do vojny s Ruskom

Kandidát na nového slovenského prezidenta a možno aj budúci slovenský prezident /informovali sme o tom ako PRVÍ/, súdca Najvyššieho súdu JUDR. Harabín využíva každú príležitosť na mediálne zviditeľnenie sa. Najnovššie využil na túto príležitosť znovuzvolenie Zemana za českého prezidenta a pridal komentár, ktorý jasne predznamenáva spôsoby ako bude v prezidentskej kampani vystupovať.

„české voľby prezidenta ukázali, že normálni ľudia so zdravým gazdovským umom v strednej Európe sa už nechcú dať ohlupovať a klamať Sorošovskými médiami. Je bez najmenších pochybnosti nesporné, že Zeman bude presadzovať české záujmy na rozdiel od Kisku, ktorý nie je slovenským prezidentom a navyše ženie Slovákov do vojny s Ruskom. Treba úprimne Čechom a Zemanovi zagratulovať. Výsledky českých prezidentských volieb by mali byť inšpiráciou aj pre slovenského voliča, aby pri všetkých voľbách volil iba ľudí, ktorí budú hájiť jeho záujmy a nebudú kradnúť“ uviedol na svojej stránke doktor Harabín.

jpp.

Zdroj foto a info: harabin.sk a prezident.sk

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ako sa obliecť a obuť na jesennú túru

Babie leto je ešte stále ideálnym obdobím na to, aby športovec opustil telocvičňu a venoval sa športovaniu vonku - na čerstvom vzduchu. Krásna jesenná príroda dodáva dobrú náladu a motivuje k lepším výkonom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *