Home / šport / Futbal / Richarlison oplakával s fanúšikmi vypadnutie Brazílie na MS v Katare až tak, že skoro zameškal autobus na letisko

Richarlison oplakával s fanúšikmi vypadnutie Brazílie na MS v Katare až tak, že skoro zameškal autobus na letisko

12.12.2022 (Webnoviny.sk) – Vypadnutie brazílskeho mužstva z futbalových majstrovstiev sveta v Katare po štvrťfinálovom rozstrele s Chorvátmi vyvolalo medzi hráčmi a fanúšikmi vodopád sĺz. V tíme „kanárikov“ krutú prehru ťažko prežíval predovšetkým útočník Richarlison.

Ako referuje web denníka Marca, hráč anglického Tottenhamu Hotspur sa v hoteli, kde bývala brazílska výprava pozabudol pri fanúšikoch, s ktorými oplakával koniec na svetovom šampionáte.

Viac o téme: MS vo futbale 2022 v Katare

Takmer zmeškal odchod autobusu na letisko v Dauhe, odkiaľ Juhoameričania zamierili domov. Neskôr sa 25-ročný útočník na sociálnych sieťach ospravedlnil, že sa mu nepodarilo naplniť veľký brazílsky cieľ.

„Napísať toto je určite tá najťažšia vec, akú som kedy v živote urobil. Nemôžem spať a to, čo sa stalo, ma stále veľmi bolí. Toto je rana, ktorá zostane navždy otvorená, pretože všetci vieme, aké šance sme mali na získanie tohto titulu,“ uviedol Richarlison.

Na „mundiale“ v Katare zaznamenal Richarlison tri presné zásahy. Dvomi gólmi rozhodol o triumfe v základnej skupine nad Srbmi (2:0) a raz skóroval aj pri osemfinálovej demontáži výberu Kórejskej republiky (4:1).

Viac k témam: Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2022 v Katare
Zdroj: Webnoviny.sk – Richarlison oplakával s fanúšikmi vypadnutie Brazílie na MS v Katare až tak, že skoro zameškal autobus na letisko © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *