Home / SLOVENSKO / Prezidentka Čaputová vyzýva ľudí, aby sa pred cestou na Dušičky zastavili vo volebnej miestnosti

Prezidentka Čaputová vyzýva ľudí, aby sa pred cestou na Dušičky zastavili vo volebnej miestnosti

29.10.2022 (Webnoviny.sk) – Prezidentka Zuzana Čaputová využila svoje občianske právo a odvolila v komunálnych a regionálnych voľbách. Podľa jej vyjadrenia predstavitelia samospráv sú najbližšie pri svojich občanoch, najlepšie poznajú, čo potrebujú a majú najlepšie možnosti to napĺňať. Informovala o tom na svojej sociálnej sieti.

Komunálne a župné voľby do VÚC 2022 na Slovensku

„To, v akom prostredí žijeme, má zásadný vplyv na kvalitu nášho života a všetci chceme, aby sme žili spokojný život vo fungujúcej obci, meste a kraji. Viem, že dnes veľa ľudí cestuje mimo svojho trvalého bydliska, máme niekoľko dní voľna, ale prosím všetkých, aby sa aj pred cestou na Dušičky zastavili vo volebnej miestnosti a dali hlas svojim kandidátom na starostov, primátorov, županov, mestských a krajských poslancov,“ prihovorila sa prezidentka občanom.

>>> Kandidáti na županov a primátorov

>>> Výsledky

Viac k témam: Komunálne a župné voľby do VÚC 2022 na Slovensku, Prezident Slovenskej republiky
Zdroj: Webnoviny.sk – Prezidentka Čaputová vyzýva ľudí, aby sa pred cestou na Dušičky zastavili vo volebnej miestnosti © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Veľký prieskum: Slováci podporujú prechod fajčiarov na menej škodlivé produkty

Obyvatelia únie nesúhlasia s európskou politikou v oblasti tabaku. Brusel by mal podľa nich upustiť od nereálnych predstáv o úplnom odstránení nikotínu zo spoločnosti a viac sa otvoriť samotným fajčiarom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *