Home / SLOVENSKO / Mladý vodič zrazil autom v Prakovciach 85-ročnú ženu prechádzajúcu cez cestu mimo priechodu, tá nehodu neprežila

Mladý vodič zrazil autom v Prakovciach 85-ročnú ženu prechádzajúcu cez cestu mimo priechodu, tá nehodu neprežila

25.10.2022 (Webnoviny.sk) – Pri dopravnej nehode v obci Prakovce (okres Gelnica) prišla o život 85-ročná chodkyňa. Nehoda sa stala v ranných hodinách.

Chodkyňa prechádzala cez cestu mimo priechodu pre chodcov, keď do nej narazil 25-ročný vodič osobného motorového vozidla.

Vodič nenafúkal

Zranenia, ktoré utrpela, boli nezlučiteľné so životom. V tlačovej správe o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Jana Mésarová.

Vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam. Na mieste bola vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom.

Začali trestné stíhanie

Tiež mu bol odobratý biologický materiál za účelom zistenia prítomnosti omamných a psychotropných látok v organizme. Na mieste mu zadržali vodičský preukaz a ďalšiu jazdu zakázali.

Polícia vo veci začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody i jej presná príčina budú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Mladý vodič zrazil autom v Prakovciach 85-ročnú ženu prechádzajúcu cez cestu mimo priechodu, tá nehodu neprežila © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Forró podporou Pellegriniho nedodržal rozhodnutia predsedníctva strany, v Maďarskej aliancii sa cítia byť podvedení

Správu o zrušení rokovania s Korčokom sa dozvedeli z facebookovej stránky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *