Home / SLOVENSKO / Kamenický vraj nepozná motív Jurajovho vyčíňania na Zámockej ulici, takto okomentoval zvýšenú ochranu LGBTI komunity

Kamenický vraj nepozná motív Jurajovho vyčíňania na Zámockej ulici, takto okomentoval zvýšenú ochranu LGBTI komunity

15.10.2022 (Webnoviny.sk) – V boji s nenávisťou musí každý človek spraviť krok k tomu, aby Slovensko bolo bezpečným miestom pre všetkých. Vicepremiérka a predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová to povedala v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy.

Podľa Remišovej treba jednoznačne odsúdiť zločiny z nenávisti. Kritika voči politikom, ktorí potvrdzujú či šíria konšpirácie, je podľa nej oprávnená. Vyjadrila sa tak v kontexte vraždy na Zámockej ulici v Bratislave.

Poslanec Národnej rady SR Ladislav Kamenický (Smer-SD) odmietol nenávistné prejavy, no podotkol, že daná téma sa momentálne politizuje. Kamenický tvrdí, že stále nevie, aký bol motív činu. Považuje za potrebné upokojiť situáciu, ktorá je vypätá, aj z ekonomických príčin.

Nechce polarizáciu spoločnosti. Každý človek na Slovensku má podľa poslanca Kamenického rovnaké práva a doplnil, že momentálne je nutné riešiť iné problémy, ktoré zasahujú aj LGBTI komunitu.

Zobraziť fotogalériu k článku:
ZHROMAŽDENIE: Odsúdenie nenávisti voči LGBTI (fotografie)

Viac k témam: Konšpiračné teórie, LGBTI, Šírenie nenávisti, Streľba na Zámockej ulici v Bratislave, Zločiny proti ľudskosti
Zdroj: Webnoviny.sk – Kamenický vraj nepozná motív Jurajovho vyčíňania na Zámockej ulici, takto okomentoval zvýšenú ochranu LGBTI komunity © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovensko dostane menej peňazí, ako predpokladalo. Dôvodom je pomoc Ukrajine zo strany bývalých vlád, uviedol Blanár (foto)

Povedal tak po pondelkovom zasadnutí Rady Európskej únie pre zahraničné veci v Luxemburgu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *