Home / SLOVENSKO / Opitý mladík jazdil na motocykli a nabúral do oplotenia, utrpel ťažké zranenia (foto)

Opitý mladík jazdil na motocykli a nabúral do oplotenia, utrpel ťažké zranenia (foto)

12.10.2022 (Webnoviny.sk) – Obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky bude čeliť 19-ročný motocyklista, ktorý s motocyklom Kawasaki havaroval v Púchove a pri nehode sa ťažko zranil. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Podľa doterajších zistení mladý motocyklista po prejazde križovatkou nezvládol rýchlu jazdu, prešiel do protismeru a narazil do oplotenia rodinného domu.

„Motocyklista utrpel zranenia s dobou liečenia 4 až 6 mesiacov. Na motocykli vznikla škoda asi 3500 eur a na oplotení rodinného domu vznikla škoda asi 500 eur. Mladý motocyklista riadil motocykel aj napriek tomu, že nemal naň príslušné vodičské oprávnenie a vodičský preukaz mal necelý rok,“ uviedla k prípadu polícia.

Vzhľadom na vážne zranenia nebol mladík podrobený dychovej skúške, a preto mu bola v nemocnici odobratá krv na zistenie, či pred jazdou požil alkoholické nápoje alebo iné omamné látky. „Výsledky zo vzorky krvi preukázali, že jazdil s 1,61 promile alkoholu,“ dodala polícia s tým, že príčina, miera zavinenia a okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania.

Viac k témam: Alkohol za volantom, Dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Opitý mladík jazdil na motocykli a nabúral do oplotenia, utrpel ťažké zranenia (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ficov Smer mierne klesol a súčasná koalícia by nevznikla, nevyskladala by ju však ani opozícia

Voľby do Národnej rady SR by podľa prieskumu vyhral opäť Smer.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *