Home / SLOVENSKO / Namraz na osemnásť stupňov pod nulou a získaj 1800 EUR. Jägermeister rozdáva rozprávkové výhry

Namraz na osemnásť stupňov pod nulou a získaj 1800 EUR. Jägermeister rozdáva rozprávkové výhry

11.10.2022 (Webnoviny.sk) – Jägermeister spustil zaujímavú aktivitu, v ktorej chce motivovať svojich zákazníkov k tomu, aby svoj obľúbený likér zložený z 56 bylín mrazili aj doma. V druhej polovici septembra preto začali po Slovensku jazdiť „Jägermeister komandá“, ktoré ľuďom v domácnostiach kontrolujú, či majú fľašku Jägermeister správne namrazenú na -18°C ICE COLD. Po predchádzajúcej registrácii do súťaže môžete vyhrať atraktívny finančný obnos.

Registrovať sa jednoducho môžete na webe www.chcemdomraznicky.sk a vylosovaných účastníkov navštívi Jägermeister team priamo u vás doma. Potom zmerajú teplotu namrazenej fľaše Jägermeister. Za nameraných osemnásť stupňov pod nulou získate all-in, 1800 EUR! Osemnásť stupňov pod nulou je totiž ideálna teplota pre podávanie tohoto bylinného nápoja. Vyhrať môže každý. Promo tím totiž navštívi všetky regióny na Slovensku a celkom chce rozdať až 80 000 Eur.

Ľadová namrazenosť je neoddeliteľnou súčasťou značky už veľa rokov a cieľom je ukázať, ako správne a najlepšie Jägermeister podávať. „Pripravili sme akciu, ktorá u nás nemá obdoby. Je to pre Jägermeister najväčšia spotrebiteľská súťaž akú sme na Slovensku a v Čechách doteraz robili. Chceme verejnosť motivovať k tomu, aby si náš nápoj vychutnávali presne tak ako sa má – ľadovo namrazený. Po minulých akciách tohoto typu, pre spotrebiteľov maximálne zjednodušujeme mechaniku a stačí, že nám dá na webe vedieť, kde mrazí a ostatné je už na nás. Nepotrebujete žiadny bloček, žiadny registračný kód, stačí mať akúkoľvek fľašku Jägermeister v mrazničke a my prídeme s tímom a výhrou až k dverám.“ povedal ku kampani Michael Bouda, marketingový riaditeľ Mast-Jägermeister.

Nezabudnite sa zaregistrovať a vložiť aspoň jednu fľašku Jägermeistera do mrazničky. Ako sa vraví, keď motyka vystrelí, skvelá výhra bude práve vaša.

Informačný servis

Viac k témam: PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Namraz na osemnásť stupňov pod nulou a získaj 1800 EUR. Jägermeister rozdáva rozprávkové výhry © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Gorenje prináša už 74 rokov jednoduchší život!

Jednoduchší, príjemnejší a menej komplikovaný život s každým výrobkom Gorenje.

Jeden komentár

  1. ja som si poriadne hrkol Jagermeistera pocas jeho reklamnej akcie v El Diable v Bratislave v roku 2OO1…bolo to davno ale ked ten cas tak leti…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *