Home / SLOVENSKO / Fico pustil nahrávky, ktoré majú dokazovať porušovanie zákona v mediálne známych kauzách (video)

Fico pustil nahrávky, ktoré majú dokazovať porušovanie zákona v mediálne známych kauzách (video)

6.10.2022 (Webnoviny.sk) – Vo veci postupu orgánov činných v trestnom konaní v mediálne známych kauzách bolo začaté trestné stíhanie. Informoval o tom ešte v stredu (5. októbra) predseda opozičnej strany Smer-SD Robert Fico s tým, že bol v danej veci vypovedať na Generálnej prokuratúre SR.

Spolupracujúci obvinení

Porušovanie zákona v trestných konaniach podľa šéfa Smeru dokazujú viaceré nahrávky, pričom v týchto záležitostiach opakovane podal trestné oznámenie.

Na adresu spolupracujúcich obvinených Fico uviedol, že niektorí z nich sú vychytralí, no niektorí sú „trúby“ a hlupáci a na to, čo majú vypovedať, sa pýtajú policajtov. „Toto je zvrátené,“ uviedol Fico.

Udavači a kajúcnici

Zároveň tiež povedal, že niektorí obhajcovia preukázateľne spolupracujú s orgánmi činnými v trestnom konaní. „Je to hlavne partia obhajcov, ktorí sa snažia vybaviť pre svojich klientov, udavačov, kajúcnikov, čo najväčšie výhody, no na takúto činnosť potrebujú aj finančné prostriedky,“ skonštatoval šéf Smeru.

Dodal, že je načase, aby boli trestné konania v medializovaných kauzách do vyšetrenia všetkých podozrení prerušené, aby sa zistilo, kde je pravda.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: nahrávky, Predseda strany Smer-SD, Trestné stíhanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Fico pustil nahrávky, ktoré majú dokazovať porušovanie zákona v mediálne známych kauzách (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Z aktivistu urobili údajného teroristu? Muža z Tadžikistanu pustili na slobodu, keď bol ministrom Šutaj Eštok

Podľa Štefana Hamrana hrozí mužovi v Tadžikistane mučenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *